Hava Durumu

Gençlik Spor'dan gövde gösterisi

İl Müdürü Doç. Dr. Süleyman Şahin, sporun temsilcileriyle birlikte Bursa'nın çeşitli bölgelerinde tamamlanan ve yapımı hızla süren vizyon spor tesislerinde incelemelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gençlik Spor'dan gövde gösterisi

Habaer ITolga ÖZTAŞI

TABAN BİRLİKLERİ KATILDI

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın öncülüğünde son 7 yılda reel değerleriyle 500 milyon lira yatırımın yapıldığı Bursa, vizyon spor tesislerine bir bir kavuşuyor. Bursa'nın dört bir köşesinde tamamlanan, yapımı süren vizyon tesislerin yerinde görülmesi ve kullanımıyla ilgili fikir alışverişinde bulunmak üzere, spor ailesinin isteği üzerine tesislere inceleme gezisi düzenlendi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Süleyman Şahin'in rehberliğindeki organizasyona Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Türkiya Futbol Saha Komiserleri Bursa Şubesi Başkanı Ercan Ütücü, TÜFAD Bursa Şubesi Başkanı Sait Ulvi Özdemir'in yanı sıra taban birliklerinin yöneticileri, ilçe belediye başkanları ve federasyon il temsilcileri katıldı.

ŞAHİN SUNUM YAPTI

Bursa'nın dört bir yanındaki tesislerin incelemesi 150 bin kişilik etkinlik ve spor alanıyla 7/24 vatandaşın hizmetine sunulan Millet Bahçesi'yle başladı. İnceleme kapsamında Yıldırım ilçesinde Otosansit'in yanındaki 34 bin metrekarelik alana yapılan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi de gezildi. Yıldırım Karapınar-Değirmenönü Gençlik Merkezi, Kestel Olimpik Buz Pateni-Hokeyi Salonu, Kestel 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu, Gürsu Gençlik Merkezi, Gürsu Spor Fabrikası, Kapalı Atletizm Salonu'nu da gezen sporun temsilcilerine, İl Müdürü Şahin tarafından 200 yatak kapasiteli Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nde sunum yapıldı. Sunumdan sonra organizasyona katılan temsilcilerin konuyla ilgili görüş ve önerileri alınarak gezi tamamlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.