Hava Durumu

Gerçek Türkiye İspanya maçında...

Hırvatistan maçında yenilgiden çok kötü oyuna üzüldüğünü söyleyen Terim, “Sahada isyanı göremedim. Ama İspanya maçında gerçek Türkiye sahada olacak” dedi..

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 08:16
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 08:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gerçek Türkiye İspanya maçında...
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim basın mensuplarıyla sohbet toplantısı gerçekleştirdi... Hırvatistan yenilgisi ve İspanya sınavını değerlendiren tecrübeli hoca çarpıcı ifadeler kullandı. İşte İmparator'un o sözleri:

"Hırvatistan maçında bir kabullenmişlik vardı. Biz 1-0'dan çok maç çevirdik. Ama Hırvatistan karşısında skora isyanı göremedim. Bu bende hayal kırıklığı yarattı. Sorunlarımız da var tabi, oyunculardan transferi devam eden, özel hayatında sorun yaşayan ve az süre alanlar var. Ancak burası bir podyum gibi. Oyuncularıma, 'çıkın ve en iyi yürüyüşü siz yapın' dedim. İspanya ile başetmek için üst seviyede bir performans ortaya koymak zorundasınız. Ümit ediyorum, İspanya maçında hepimizin beklediği bir Türkiye olacak. Bizim istediğimiz Türkiye olacağız. İsteyeceğiz, yılmayacağız."

DAHA İLK YENİLGİDE SALDIRIYA UĞRADIK

Milli Takım'ı herkes burada görmek istiyordu. Keşke biz de olsak bayrağımız Eyfel'de dalgalansa diyorduk ama daha ilk yenilgide saldırıya uğruyoruz. Kazanınca herşey güzel, kaybedince bir şeyler bulunuyor. Eyfel Kulesi'nde Türk Bayrağı'nı görüyoruz, bu çok anlamlı ve güzel. Tadını çıkaralım. Sonuç ne olursa olsun, bir milat olacak. Elimizden geleni yapacağız. Bazı şeylerin değişmesi için bazen neticeler yeterli olmuyor maalesef."

OZAN'LA HİÇ KONUŞMADIM

Ozan Tufan'ın çok tartışılan saç düzeltme konusuyla ilgili açıklama yapan Terim, "Ozan ile bu konuyu konuşmadım bile. Ozan'a 'saçını biraz önden kestir' mi diyelim" diye konuştu.

EMRE MOR'A HELAL OLSUN!

Fatih Terim, Modric'le fotoğraf çektirdiği için eleştirilen Emre Mor'a da sahip çıktı. Terim, "Çocuk gitmiş idolüyle bir anı yaşamış. Helal olsun ona" ifadesini kullandı.

PiŞMAN DEĞiLiM

Fatih Terim kadro tercihi nedeniyle asla pişmanlık duymadığını söyledi. Terim, "Hata aramaya kalkarsak binlerce buluruz. Ben de her şeyin farkındayım" dedi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.