Hava Durumu

Gerçeklerimiz ortada

Kulübün maddi durumunun transferde istedikleri oyuncuları almaları konusunda belirleyici olduğunu belirten Bursaspor Teknik Direktörü, "Gönül iyi oyuncu istiyor fakat iş maddi imkanlarda bitiyor" diye konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2013 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2013 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gerçeklerimiz ortada

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam N'Diaye'nin gidişinin ardından gerekliliği kaçınılmaz olan transferle ilgili resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu. Sağlam, kulübün ekonomik gerçeklerinin karşılarına çıktığını belirterek, "Biz yönetimimize N'Diaye kalitesinde bize katkı sağlayacak oyuncularla alakalı raporumuzu veriyoruz. Bazıları ekonomik anlamda pahalı geliyor. Sonra bir alta iniyoruz. İmkanlar doğrultusunda oraya takviye yapmayı düşünüyoruz. Gönül istiyor ki, daha kaliteli oyuncuları kadroya katalım ama iş dönüp dolaşıp ekonomik yeterliliğe takılıyor. Biz listemizi verdik. Oyuncular belli. Onlar da çalışıyor. Biz de biran önce aramıza katılmasını isteyeceğiz" dedi.

KENDİSİ GİTMEK İSTEDİ
Alfred N'Diaye'nin kendisine takımdan ayrılmak istediğini söylediğini dile getiren Ertuğrul Sağlam, "Ben kendi hayallerim doğrultusunda Premier Lig'de oynamak istiyorum dedikten sonra oyuncuyu çok fazla burada tutma şansımız da kalmadı. Bu sadece yabancı oyuncu için geçerli değil. Yerlilerden birisi de böyle dedikten sonra onu tutmanın mantığı yok. Altyapımızdan yetişmiş bazı oyuncularda da bunu yaşadık" ifadelerini kullandı. Sivasspor'la başlayacakları yoğun maç trafiğine de değinen genç çalıştırıcı, "Bizim adımıza çok önemli bir Ocak ayı geçireceğiz. Hedefimiz öncelikle kupada bu seriyi iyi bitirip gruptan çıkmak, daha sonra da ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak olacak" diye konuştu.

 

Batalla'da sorun olmaz

Sözleşmesinin uzatılması gündemde olan ve bu doğrultuda menajeri ve ailesiyle görüşmeler yapılan Pablo Batalla ve transfer konularına değinen Ertuğrul Sağlam, "Batalla bizim için önemli bir futbolcu. Adana Demirsporlu Lawal'la ilgilenmiyoruz. Ozan'ın takıma dönmesi mümkün değil. Bizi sürekli Tagoe konusunda eleştiriyorlar, ama "Carson, Basser, Murat Yıldırım, Pinto, Belluschi, Ferhat Kiraz'ın performansları ortada" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.