Hava Durumu

Gerekeni yapacağız

Hikmet Karaman, merhum başkan İbrahim Yazıcı'ya salı günü verdikleri Avrupa kupalarına gitme sözünü yerine getirdiklerini söyleyeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2013 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2013 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gerekeni yapacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Pazartesi akşamı oynayacağımız maç için Eskişehirspor yönetimine ve camiasına Bursa olarak teşekkür etmek istiyoruz. Karşılaşmanın gerekirse tehir edilmesini, başka tarihte oynarız, açıklamaları takdirle karşılanan bir olay" dedi. Zor günler yaşadıklarını dile getiren Karaman, "Bursa camiası olarak şehrimiz, insanlarımız kadirşinaslığını bir kez daha rahmetli şampiyon başkanımızın, dik duruşlu başkanımızın cenazesinde ortaya koydu” ifadelerini kullandı.

SÖZÜMÜZÜ TUTACAĞIZ
Eskişehirspor ile önemli bir mücadeleye çıkacaklarını vurgulayan Hikmet Karaman, sözlerini şöyle sürdürdü: " Rahmetli başkanımıza verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Beni bu kulübe kendisi getirdi ve getirirken de, 'Hikmet bu kulüp Avrupa'ya gidecek' dedi. Ben de 'Başkanım biz canımızı vermeye hazırız. Bu görevi takımla taraftarla birlikte yerine getireceğiz' dedik. Allah nasip ederse salı günü yanına gidip verdiğimiz sözü yerine getirdik, demek istiyoruz"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.