Hava Durumu

Gidiyorum yolcu et!

Hafta içerisinde Beyhan Çalışkan ile yollarını ayıran Pilot, 20. hafta maçında sahasında Kırıkhanspor'a 2-1 kaybetti. Yeşil Beyazlılar'ın tek sayısını 35. dakikada Tugay Meşekoparan kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2018 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2018 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gidiyorum yolcu et!

HABER I Samet ZİRCİROĞLLARI I
Devre arası transfer döneminde takıma transferler yapan ve geçtiğimiz hafta sonu 1461 Trabzon'a farklı kaybedilen maç sonunda Beyhan Çalışkan ile yollarını ayıran Yeşil Bursa'ya hiçbir şey çare olmuyor. Yeşil Beyazlılar kümede kalma adına hayati öneme sahip olan maçta sıralamada bir üst basamağında yer alan Kırıkhanspor'a 2-1 kaybetti. Minareli Çavuş Tesisleri'nde oynanan mücadeleye arzulu başlayan Yeşil Bursa'da 16. dakikada Ozan Karabacak'ın şutunu savunma çizgiden çıkardı. Dakikalar 35'i gösterdiğinde ise kaleciden dönen topu tamamlayan Tugay Meşekoparan, pilot'u 1-0 öne geçirdi ve müsabakanın ilk yarısı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda ise sahada bambaşka bir tablo vardı. Kırıkhanspor'un ataklarına karşı koyamayan ve sahasından çıkmakta zorlanan Yeşil Bursa, 54. dakikada golü kalesinde gördü.
Konuk ekipte kazanılan penaltıya gole çeviren Muzaffer Özcanlı, karşılaşmaya dengeyi getirdi 1-1. Attığı golden sonra galibiyet golü için ataklarını sıklaştıran konuk ekip hızlı gelişen hücumda 87. dakikada Muzaffer Özcanlı ile bir gol daha buldu ve maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Bu sonuçla ligde üst üste 4. yenilgisi alan Yeşil Bursa, 12 puanla ligde 17. sırada yer aldı ve kümede kalma ümitlerini azalttı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.