Hava Durumu

Göğsümüzü gere gere yürüyoruz finale

Almanya deplasmanında müthiş bir oyun ortaya koyan Büyükşehir Belediyespor, SSC Palmberg Schwerin karşısında aldığı 3-1'lik galibiyetle 2 Nisan'daki rövanş öncesi final kapısını araladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göğsümüzü gere gere yürüyoruz finale

Bursa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, CEV Challenge Cup yarı final ilk maçında Almanya'nın SSC Palmberg Schwerin takımına konuk oldu. Schwerin Arena'da oynanan karşılaşmaya 4-0'lık seriyle başlayan Yeşil Beyazlılar, ilk teknik molaya 8-7 önde girdi. Ivana, Fatma ve Joycinha ile sayılar bulmaya devam eden Sultanlar, ikinci teknik molasını da 16-15 üstünlükle geçtiği sette zaman zaman rakibine öne geçme şansı tanısa da Dora Horvath ve Joycinha'nın başarılı hücumları seti 25-22 temsilcimize getirdi: 0-1. İkinci sette Fatma ve İpek'in sayılarıyla geriden gelip 6-5 öne geçmeyi başaran Bursa ekibi, birinci teknik molada rakibine 6-8 üstünlük kurdu.

FİNAL YOLUNU YARILADIK

BarfIeld ve Tapp'ın sayılarıyla bir kez daha geriye düştüğü sette Joycinha'nın file üstündeki müthiş performansıyla 13-14 öne geçmeyi başaran Yeşil Beyazlılar, bloklarla rakibine duvar ördü. Durum 24-24 iken dizinden sakatlık yaşayan Fatma Yıldırım acılar içinde yerde kaldı. Fatma'nın bu şok sakatlığı Sultanlar'ı bir nebze etkilese de 5 kez uzayan seti 28-30 kazanan Büyükşehir, durumu 2-0'a getirdi. Üçüncü seti 25-21'lik sonuçla rakibine kaptıran temsilcimiz, dördüncü seti 20-25 alarak maçı 3-1 kazandı. Almanya'da müthiş bir zafere imza atan Büyükşehir Belediyespor, 2 Nisan Pazar günü Bursa'da oynanacak rövanş öncesi final yolunda büyük avantaj elde etti.

Schwerin Arena'da oynanan karşılaşmayı Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Büyükşehir Belediyespor Voleybol Koordinatörü ve TVF Yönetim Kurulu üyesi Ersin Yılmaz ile İdari Menajer Sabri Can da heyecanla tribünden takip etti. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.