Hava Durumu

Göğüslerine dokununca ruh sağlığı bozulmuş

ADANA'da 17 Haziran 2012 tarihinde, 22 yaşındaki Osman G.'nin otomobil içerisinde elini elbiselerinin altına sokup göğüslerine dokunduğunu iddia eden 29 yaşındaki A.K.'nın 'ruh sağlığının bozulduğu' belirlendi. Osman G. hakkında istenen hapis cezası da 7 yıldan 10 yıla çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2013 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2013 09:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göğüslerine dokununca ruh sağlığı bozulmuş

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki Seyhan Baraj Gölü kıyısındaki Adnan Menderes Bulvarı'nda meydana gelen olayda iddiaya göre; Osman G. birlikte gezdikleri otomobil içerisinde A.K.'ya cinsel saldırıda bulundu. A.K.'nın, "Elini elbisemin içine sokarak göğüslerime dokundu" diyerek şikayette bulunması üzerine, Cumhuriyet Savcısı tarafından Osman G. hakkında Asliye Ceza Mahkemesi'nde 'basit cinsel saldırı' suçundan dava açıldı.

Tutuksuz yargılanan Osman G. hakkındaki suçlamayı kabul etmedi. Olay günü A.K. ile birlikte 4 arkadaş olarak otomobille dolaştıklarını belirten Osman G. "Arkadaşlardan Enes rahatsızlanarak araçtan inince ben de indim. Sonra tekrar araca bindiğimde A.K. ile diğer arkadaşımız Enes tartışıyordu. Ben neden tartıştıklarını sorunca daha fazla sinirlenerek bağırmaya başladı. Sonra sinir hastası olduğunu öğrendik. Ben kendisine tacizde bulunmadım. Zaten ben ön koltukta otuyordum. Bana neden iftira attığını da bilmiyorum" dedi.

Sanıktan şikayetçi olduğunu belirten A.K. da ifadesinde, "Olay günü daha önceden görüştüğüm arkadaşım Enes'in ailesiyle tanışmak için buluştum. Araçta başkaları da vardı. Onları sorduğumda, birazdan ineceğini söyledi. Yolda gerçekten de birisi indi. Bir süre daha gittikten sonra Enes midesinin bulandığını söyleyerek aracı durdurup, indi. Sonra ön koltukta oturan sanık benim yanıma geldi. Aramızda bu yüzden gerginlik oldu. Yanımdan ayrılmasını söyledim. Bacağıma dokundu. Dokunmaması için eline vurarak itekledim. Bu kez elini elbisemin içine sokarak bana dokundu. Kendisiyle tartıştık" diye konuştu.

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen A.K.'nin 'ruh sağlığını bozulduğu' yönünde rapor düzenlendi. Rapor üzerine Asliye Ceza Mahkemesi görevsizlik kararı vererek dosyayı Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi. Osman G. hakkında istenen hapis cezası 7 yıldan, 10 yıla çıkarıldı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.