Hava Durumu

Gökhan Gönül Beşiktaş'a gidiyor

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın mali kongrede, " Ücrette aşağıya inmezlerse ben bu kadar para vermem" diyerek adeta rest çektiği milli oyuncu, menajeri Ahmet Bulut'a Beşiktaş'a bu hafta imza atması için yetki verdi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Gönül Beşiktaş'a gidiyor
Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan milli futbolcu Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a imza atmasına sayılı günler kaldı... Tecrübeli sağ bekin menajeri Ahmet Bulut, siyah- beyazlı kulüp ile her konuda anlaşmaya vardı. Prensipte anlaşan ve ödeme planları için son görüşmeleri sürdüren taraflar, 2 veya 3 gün içinde resmi imzaları atacak. Milli takım ile birlikte 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası için Fransa'da bulunan Gönül'ün oyuncusuna imza için yetki verdiği öğrenildi.

"BEN BU KADAR PARA VERMEM"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıdırım, önceki gün yapılan Mali Kurul'da Gökhan Gönül için çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

İşte Yıldırım'ın olay yaratan o açıklamaları:
"Gökhan Gönül, geçen sene 34 maçın 22'sinde oynadı. Bizden istediği ücret 2.75 milyon euro garanti para... Menajeri de, 500 bin euro istiyor. Gökhan Gönül için en fazla 2 milyon 250 bin Euro teklif ettik. Onlar da aşağıya inmediler. Anlaşamadık. Ücrette aşağıya inmezlerse ben bu kadar para vermem. Anlaşma yapmayacağız."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.