Hava Durumu

Gökhan Töre'yi yaralayan firari yakalandı

İstanbul Şişli'de 2014 yılında bir barda ateş ederek aralarında Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'ninin de bulunduğu 6 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla tutuklu yargılanırken cezaevinden firar eden Korhan Bahadır dün İzmir'de yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2016 21:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2016 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gökhan Töre'yi yaralayan firari yakalandı
Alınan bilgiye göre, Şişli'deki bir eğlence mekanında çıkan olayda Beşiktaşlı millifutbolcu Gökhan Töre'nin de aralarında bulunduğu 6 kişiyi yaraladığı iddiasıyla SilivriAçık Cezaevinde tutuklu iken firar eden Korhan Bahadır (41), Konak ilçesi Alsancak'ta yakalandı.

Sahte kimlikle yakalandı

İzmir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliği ekipleri, Yunus Timleri ile beraber şüphe üzerine durdurdukları ticari bir taksideki iki yolcunun kimliklerini sorguladı.

Sorguda Mutlu Coroz adına düzenlenmiş kimliğin sahte olduğunu tespit eden polis, kendisinin İstanbul Silivri Açık Cezaevi'nden firar eden Korhan Bahadır olduğunu itiraf eden şüpheliyi gözaltına aldı. Bahadır ve otomobildeki arkadaşı Hasan Kutlu'ya (47) ait valizlerde 3 tabanca ve 108 mermi ele geçirildi. Hasan Kutlu da gözaltına alındı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen sanıklar tutuklandı. Korhan Bahadır'ın ifadesinde, 3 gün önce İzmir'e geldiğini söylediği belirtildi.

Bu arada, Bahadır'ın, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor maçı için Beşiktaşkafilesinin dün İzmir'de olduğu saatlerde yakalandığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.