Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gol atmak onların işi

Turkcell Sesi Görenler 1. Ligi'ne sıkı bir şekilde hazırlanan Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü'nün kaptanı Tayfun Turgut, "Hedefimiz bu yıl da şampiyonluk" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2017 06:11
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2017 06:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gol atmak onların işi

Yıldırım Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, Turkcell Sesi Görenler 1. Ligi'nde görme engelliler alanında şampiyonluğa göz koydu. Gözleri görmeden şut çeken görme engelliler, hünerleriyle izleyenleri kendilerine hayran bıraktırırken, takımın kaptanı Tayfun Turgut, "2016 yılında 2. Lig'de şampiyon olmuştuk. 2017 yılında 1. Lig'de deplasmanda maçlara gideceğiz. Hedefimiz bu yıl da şampiyonluk. Bir diğer hedefimiz ise milli takıma seçilmek" dedi.

KALICI OLACAĞIZ

Ligde Ankara'da üç, İstanbul, İzmir, Kayseri ve Denizli'de birer takım ile yarışacaklarını, 15 günde bir Bursa'da maçlarının olacağını aktaran görme engelli futbolcu Adnan Yıldız ise, "Gözlerimin arkasında retina yırtılması oldu. Şimdi hiç göremiyorum. 2006 yılından itibaren gözlerimi kaybettim. Futbol oynamaya başladım. Şimdi 1. Lig'deyiz. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmak" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.