Hava Durumu

Golcülerden yüzde 44 katkı

Bu sezon lig ve kupada oynanılan 35 maçın 31'inde gol atan Yeşil Beyazlılar toplam 57 kez ağları sarstı. Skora en büyük katkı santrforlardan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2021 08:08
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2021 08:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Golcülerden yüzde 44 katkı

Bursaspor, sezon genelinde 'golcü' bir kimlik gösterirken; gollerin yüzde 44'lük kısmı santrfor oyuncularından geldi.

EN SKORER BATUHAN

Batuhan Kör, takımın en golcü ismi olurken, Ali Akman'ın hâlâ takımın en fazla gole katkı veren oyuncu konumunda yer alması dikkat çekti.

Yeşil Beyazlılar lig ve kupada oynanılan 35 maçın 31'inde gol atma başarısını gösterdi. Santrfor oyuncuları 57 golün 25'ine imzasını attı.

Takımın en golcüsü Batuhan Kör, 11 kez gol sevinci yaşadı. 4'ü kupa olmak üzere 32 maçta görev alan genç oyuncu; ligde 7, kupada 4 gol kaydetti. Devre arasında takımdan ayrılan Ali Akman, 2'si kupa toplam 20 maçta 10 gol attı.

ORTA SAHADAN DESTEK

Teknik direktör Mustafa Er sezon içerisinde altyapı oyuncularına şans tanıdı. Bu isimlerden Eren Güler ve Berat Altındiş, 2'şer kez golle buluştu. Hücum aksiyonlarında orta alan ve kanat oyuncuları etkin rol aldı. Merkez oyuncusu Emirhan Aydoğan ve hücuma kanattan destek veren Burak Kapacak, 7'şer gol kaydetti. Asistlerde ise bir diğer orta alan oyuncusu Burak Altıparmak öne çıktı.

Altıparmak, attığı 2 golünün yanı sıra yaptığı 10 asist ile, takımının en fazla asist gerçekleştiren ismi konumunda yer aldı. Emirhan Aydoğan da, 4 asistiyle öne çıktı. Takımın en skoreri Batuhan'ın asisti bulunmazken Ali Akman 4 asiste imzasını attı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.