Hava Durumu

Goldsit ile imzalar atıldı

Bursaspor'un 2. Başkanı Cem Öztürk, "Stadyumumuz hepimizin adeta ikinci evi. Bu sezon ilk kez uygulanan 1963 tribününü Goldsit firması büyük bir titizlikle tamamladı. Bu hizmet karşılığında 1 yıllığına isim hakkını aldı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Goldsit  ile imzalar atıldı

Haber ITolga ÖZTAŞI

MAÇ İÇİN YETİŞTİRİLDİ

Süper Lig'in 2. haftasında cumartesi günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak Bursaspor'da dün Goldsit ile işbirliği protokolü imzalandı. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene 2. Başkan Cem Öztürk, Stadyum ve İbrahim Yazıcı Tesisleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Berat Rızvanoğlu, Goldsit Genel Koordinatörü Tansu Koroncu ve Goldsit Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Tuğral katıldı. Organizasyonda söz alan Goldsit Genel Koordinatörü Tansu Koroncu, "1963 tribününü gerçekten ciddi bir mücadele ile ilk maça yetiştirdik. Bundan dolayı biz de çok mutluyuz. Başkanıma da ifade ettim aslında sportif sonuçlar bir başarının paydaşlarıyla gelir ve birlikte büyür. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

İSİM HAKKINI ALDI

Stadyumun ikinci evleri olduğunu belirten Bursaspor 2. Başkanı Cem Öztürk ise, "Taraftarımıza stadımızda en iyi hizmeti verebilmek için de farklı projeler ve çalışmalar ortaya koyuyoruz. 1963 tribünü bu sezon ilk kez uygulamayı planladığımız bir projeydi. Yaptığımız görüşmeler neticesinde, Goldsit firması ile bu projeyi hayata geçirme noktasında anlaşmaya vardık. Goldsit, Batı Alt Tribün'deki 100 - 101 ve 131 numaralı blokları kapsayan bölümün ısıtma ve 552 adet televizyon ekranlı koltuk sistemi oluşturdu. Çalışmalar büyük bir titizlikle tamamlandı ve 1963 tribünümüz hazır hale geldi. Goldsit, bu hizmet karşılığında 1 yıllığına 1963 tribününün isim hakkını aldı. Bu projenin hayata geçirilmesi noktasında bizlere desteğini esirgemeyen Goldsit firmasına huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.