Hava Durumu

Google koronavirüsü sitesi erişime açıldı

Merakla beklenen Google corona virüsü sitesi kullanıcıların erişimine açıldı. Virüs ve salgın hakkında bilgilerin paylaşıldığı internet sitesiyle birlikte, insanların doğru haberleri ve istatistikleri hızlıca alması amaçlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2020 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2020 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Google koronavirüsü sitesi erişime açıldı

Daha önce de Dünya Sağlık Örgütü, insanların corona virüsü hakkında bilgilendirilmesi için WhatsApp hattı kurmuştu. Bu hatta son istatistikler, haberler, seyahat önerileri vb. birçok konuda destek bulunuyor.

Google corona virüsü sitesi açıldı

Google, dünya genelinde insanların bilinçlendirilmesi için çalışmalara devam ediyor. COVID-19 hakkında güncel verileri site üzerinden yayınlayan Google, dünya genelinde sorumlu kuruluşların internet sitelerine de bağlantı kısmı oluşturdu.

Virüs hakkında temel bilgilerle birlikte semptomlar da site üzerinden gösteriliyor. Virüsten korunmak için de önlemlere dikkat çeken sitede, ilk olarak el yıkamada 20 saniye kuralı belirtiliyor.

google.com/covid19 bağlantısıyla ulaşılan site, bilgilendirici videolar da yayınlamış durumda. Ayrıca buradan ulaşılabilir haritayla da salgının son salgın bilgileri gösteriliyor.

Yapılan aramalar hakkında bilgiler de site üzerinden paylaşılıyor. Sonuçlara göre, güç içinde en çok corona virüsü istatistikleri aranıyor. Ülkelere göre de yayınlanan verilerde, virüs hakkında en çok aramanın İspanya'dan olduğu belirtildi. İkinci sırada ise virüs nedeniyle en çok can kaybının yaşandığı İtalya bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.