Hava Durumu

Google Play Store imaj değiştiriyor

Google'ın uygulama marketi Google Play Store, imajını yenileme yoluna gitti. Play Store'un logosu da bu bağlamda modernize edildi ve yepyeni bir görünüme kavuşmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2017 00:48
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2017 00:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Google Play Store imaj değiştiriyor

Google'ın uygulama marketi Google Play Store imaj değiştirmeye hazırlanıyor. Hatta bazı kullanıcılar şimdiden uygulama simgesinin değiştiğini bildirmeye başladı bile.

Daha modern bir Play Store

Görünüşe göre Google Play Store, logosunu da değiştirerek arkaplanda bulunan çanta simgesinden de kurtulmuş durumda. Bu şekilde daha enerjik ve modern bir logo tasarlanmış durumda.

Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi, müzik çalarların ya da kayıt cihazlarının üzerinde bulunan Oynat tuşundan esinlenerek tasarlanan üçgen logo artık yalnız başına kullanılır hale gelmiş.

Aynı zamanda da bildirim çubuğunuza düşen uygulama güncelleme ya da yükleme bildirimlerindeki logo da değiştirilmiş ve çantadan kurtulmuş. Görselin kaydedildiği Google Pixel'in yuvarlak uygulama ikonlarında ise herhangi bir değişiklik bulunmuyor.

Eğer Google Play Store'un yeni logosuna bir an önce kavuşmak istiyorsanız, bu adrese giderek APK dosyasını akıllı telefonunuza indirebilir ve Google tarafından imzalanmış bu resmi uygulamayı hemen güncelleyebilirsiniz.

Diğer yandan da yalnızca bekleyerek, birkaç gün içerisinde uygulamanın otomatik olarak güncellenmesini de bekleyebilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.