Hava Durumu

Görev başında darp edilen doktor yaşadıklarını anlattı

Antalya'nın Kemer ilçesinde, usulsüz rapor isteyen hastasının talebini reddettiği iddiasıyla bayılana kadar dövülen Uzm. Dr. Kenan Özgen (49), "Devlet adına, devletimin verdiği görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Usulsüz rapor vermedim. Bir imza atıp, devletimin verdiği yetkiyi suistimal etmedim. Şimdi de devletimin adaletini bekliyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2018 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2018 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görev başında darp edilen doktor yaşadıklarını anlattı

Antalya'nın Kemer ilçesinde görevi başında usulsüz rapor vermediği için darp edilen aile hekiminin tedavisi sürüyor.

Geçtiğimiz 8 Haziran günü Kemer Çamyuva Aile Merkezi'nde görevli aile hekimi Uzm. Dr. Kenan Özgen iddiaya göre kendisinden usulsüz sağlık raporu isteyen H.D. isimli hastasına olumsuz yanıt verdi. Aldığı yanıt karşısında öfkelenen H.D., Kenan Özgen'e saldırdı. Saldırgan, yumruk ve tekme darbeleriyle düşen aile hekimine yerde de vurmaya devam etti. Aldığı darbelerin etkisiyle bayılan Özgen sağ bacağında çok sayıda kırık oluştu. Özgen, olayın ardından Kemer Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Şiddet uygulayan hasta ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Adli makamlara sevk edilen hasta adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kemer Devlet Hastanesi Ortopedi servisinde tedavisi süren Dr. Kenan Özgen, gazetecilere yaşadığı olayı anlattı. Bir hastanın uygunsuz rapor vermesi için kendisine başvurduğunu söyleyen Özgen, "Başvurduğu şikayetlerine baktığımda hasta gıda üzerine bir yerde çalışacaktı, bazı laboratuvar tetkikleri gerekiyordu. Kendisine eğer bunları yaptırabilirse onlarla birlikte toplu değerlendirebileceğimi uygunsa raporu verebileceğimi söyledim. İlgili birime yönlendirdim. Bunun üzerine kendisi hiddet ve hışımla tarafıma hakaret ve küfretmeye başladı. Kendisine bu şekilde konuşmayacağımı, odanın dışındaki bekleme alanına çıkmasını ve sakinleşince konuşmasını söyledim. Sonrasında sen beni buradan çıkartamazsın, sen kim oluyorsun diyerek küfürlü konuşmaya başladı. O zaman ben odadan çıktım. Ben sana göstereceğim, hesabını soracağım dedi ve odadan çıktı" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.