Hava Durumu

Görev dönüşü feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Bursa'da, Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü personelleri görev dönüşü yön tabelasına çarparken, kazada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2013 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2013 14:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görev dönüşü feci kaza: 1 ölü, 2 yaralı

Tarım Müdürlüğü'nde düzenlenen törende mesai arkadaşları hayatını kaybeden meslektaşları için göz yaş döktü.


Edinilen bilgiye göre, dün öğle saatlerinde Nilüfer İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'nde Veteriner Gıda Sağlık Teknisyeni olarak görevli Beyazıt İnan (55), Nevin Mutlu (35) ve Saadettin Kanoğlu (40), köylerde bulunan hayvanlara küpe kontrolü yapmak için yola çıktı. Daha sonra geri dönen Beyazıt İnan idaresindeki 34 GR 7493 plakalı otomobil, İzmir yolunda yeni asfaltlanan anayolun yön tabelalarını tutan betonuna çarptı. Yolun yeni asfaltlanması sebebiyle bariyerlerin yerleştirilmediği ana yoldaki kazada sürücü Beyazıt İnan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Nevin Mutlu ve Saadettin Kanoğlu ise hastanede tedavi altına alındı.
Hayatını kaybeden Beyazıt İnan için bugün İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. 1989 yılından bu yana görev yapan 2 çocuk babası İnan'ı son yolculuğunda mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ömer Çelik, hayatını kaybeden İnan'ın kurumun en çalışkan personellerinden olduğunu belirterek, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi. Gözyaşlarını tutamayan mesai arkadaşları, Beyazıt İnan'ı dualarla ebediyede uğurladı. İnan, Millet Mahallesi Merkez Camii'nde bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazını müteakip Hamitler Mezarlığı'na defnedilecek.
Yol kenarına bariyer konulmaması yüzünden açıkta kalan betona çarpan otomobil hurdaya dönerken, Tarım Müdürlüğü avukatları kazayla ilgili hukuki mücadele başlatacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.