Hava Durumu

Görevi devretti

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası eski Başkanı Celal Sönmez, 18 yıl aradan sonra başkanlık koltuğunu İbrahim Burkay’a devretti.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 21:02
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 21:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görevi devretti

Sönmez, “Gönlümüz rahat, içimiz huzurlu bir devir oluyor. Ne zaman isterseniz desteğe hazırız. Aslolan kurumdur” dedi. Sönmez için doğum günü sürprizi yapıldı.

BTSO'nun 18 yıldır başkanlığını sürdüren Celal Sönmez, törenle görevi İbrahim Burkay'a devretti. Sönmez, devir teslim töreninde "Gönlümüz rahat, içimiz huzurlu bir devir oluyor. Ne zaman isterseniz desteğe hazırız" dedi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nda (BTSO) 18 yıl kesintisiz başkanlık görevini yürüten Celal Sönmez törenle görevi İbrahim Burkay'a devretti. Törene eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri katılırken, 17 Mayıs'ta 60 yaşına basan Celal Sönmez için pastalı doğum günü kutlaması sürprizi yapıldı.

ASIL OLAN KURUMDUR

Törende konuşan Sönmez, BTSO'nun bu zamana kadar ortak fayda kuruluşu olarak çalışmalarını sürdürdüğüne dikkat çekerek, "Bu çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini görmekten mutluluk duyacağız. Bu zamana kadar ne yaptıysak Bursa için yaptık. Devraldığınız bayrağı layıkı ile en yükseklere taşıyacağınıza inanıyorum. Bu gerek Uludağ İhracatçılar Birliği'ndeki çalışmalarınızdan, gerekse ticari hayattaki başarılarınızdan da gayet açık gözüküyor. Bu yüzden gönlümüz rahat, içimiz huzurlu bir devir oluyor. Biz her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz. Allah yardımcınız olsun. Asıl olan kurumdur ve bu kurumu sonuna kadar layıkı ile taşıyacağınız inancıyla hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

BURKAY'DAN PLAKET

Devir- teslim töreninin ardından Başkan Burkay, Sönmez ve eski yönetim kurulu üyelerine tek tek plaket verdi. Ardından 17 Mayıs'ta 60 yaşına basan Sönmez için doğum günü sürprizi yapıldı. Pastayı Burkay ile birlikte kesen Sönmez, çok mutlu olduğunu söyledi. Eski yönetim kurulu yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikle objektiflere gülümsedi.

PROJELERİMİZ ÖRTÜŞÜYOR

BTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı devralan Burkay ise, birlik beraberlik mesajı vererek, büyük bir şevkle göreve hazır olduklarını belirtti. Başkanlığa 16 makro proje ile aday olduklarını ifade eden Burkay sözlerini şöyle sürdürdü: "İş dünyası bize ruhsat verdi. İnşallah ayrıştırıcı değil birleştirici ruh ve 128 işadamıyla odanın önünü açacak projeleri ortaya koyacağız. BOSEN'in enerjisiyle Gökmen'i Bursa'dan uzaya göndereceğiz. BTSO Üniversitesi'nin temelini atacağız. Projelerimizle önümüzdeki 50 yıla şekil vereceğiz. Bursa iş ve sanayi hayatına bu tarih milat olacak."

Doğum günü sürprizi

Sönmez ve eski yönetim kurulu üyelerine tek tek plaket veren Burkay ve yeni yönetim 17 Mayıs'ta 60 yaşına basan Sönmez için doğum günü sürprizi yapıldı. Pastayı Burkay ile birlikte kesen Sönmez, çok mutlu olduğunu söyledi.

Sönmez'in duruşu örneğimiz olacak

Burkay, Sönmez'in BTSO'yu "Ortak Fayda Kuruluşu" konumuna getiren ve Bursa'ya marka değerler kazandıran başarılı projelerini sıraladı ve "18 yıl bu kurumun liderliğini yapmış birinden bu bayrağı almanın heyecanını yaşadıklarını belirtti Burkay,  "Celal Sönmez bu zamana kadar güzel bir duruş sergiledi. Bu duruşu sürdürmek kolay değil. Bunca yıl yaptığı onca başarılı çalışmalarından dolayı kendisine ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz" dedi. (Ergün DEMİRCİ'nin HABERİ)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.