Hava Durumu

Görükle İpek'ten tarihi hamle

Yeşil Beyazlılar belediye başkanı değişen Yıldırım Belediyespor'un haklarını satın alarak yeni sezonda direkt BAL'da yer almaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2019 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2019 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görükle İpek'ten tarihi hamle

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor'un şampiyon apoletli eski futbolcusu Ozan İpek'i kadrosuna katarak büyük ses getiren Süper Amatör Küme ekibi Görükle İpekspor'dan bir etkileyici hamle daha geldi. Yeşil Beyazlıların geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Yıldırım Belediyespor'un lig tescil haklarını satın alması gündemde. Hedefini 3. Lig'e çıkmak olarak belirleyen Görükle İpekspor eğer bu hamlesini gerçekleştirirse önümüzdeki sezon Süper Amatör Küme yerine BAL'da yer alacak ve hedefine bir adım daha yaklaşacak.

Yıldırım Belediyesi eski Başkanı İsmail Hakkı Edebali'nin futbola olan ilgisi sebebiyle Bölgesel Amatör Lig'de yer alma başarısı ve geçtiğimiz sezon son maçla 3. Lig'e çıkma play-off'larını kaçıran Yıldırım Belediyespor'da işler değişti. Edebali yerine göreve gelen Oktay Yılmaz, A Takım yerine ilçedeki gençlere hizmet etmek için alt yaş kategorilerine önem verecek. 2 kulüp şu anda yapılan pazarlıkları reddetse bile anlaşmanın kısa süre içerisinde tamamlanması bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.