Hava Durumu

Görükleliler iftar sofrasında buluştu

Ramazan ayında birlik ve beraberliği iftar sofralarına taşıyan Nilüfer Belediyesi, Görükle Mahallesi'nde 2 bin 700 vatandaşı bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2018 10:35
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2018 10:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görükleliler iftar sofrasında buluştu

Nilüfer Belediyesi, Ramazan ayı boyunca kentin farklı mahallelerinde kurduğu iftar sofralarında birlik ve beraberliği pekiştiriyor. Ramazan ayının bitmesine sayılı günler kala bu defa Görükleliler birlikte iftar yapma mutluluğu yaşadı. Görükle'de, Atatürk Caddesi boyunca 2 bin 700 kişilik iftar sofrası kuruldu. Nilüfer Belediyesi'nin iftarına mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in, eşi Seden Bozbey ile birlikte katıldığı iftarda CHP Bursa İl Başkanı Hüseyin Akkuş, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Mehmet Turan Tansal, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları ve Nilüfer Belediye Meclisi Üyeleri de yer aldı. Görükle Atatürk Caddesi'nde kurulan masaları tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutlayan Başkan Bozbey, 'Allah kabul etsin' dileklerinde bulundu. Oruçların açılmasının ardından Başkan Mustafa Bozbey, kahvede vatandaşlarla birlikte çay içerek uzun süre sohbet etti.
ramazan sokağı'nda kültür mozaiği yaşatılıyor

Nilüfer Belediyesi'nin Türkiye'nin kültür mozaiğini yaşatmak amacıyla Nilüfer Cumhuriyet Meydanı'nda kurduğu Ramazan Sokağı'nda da, Bursa Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin eğlencesi vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Sinoplu yerel sanatçı Bayram Kaya gecede arabesk müziğin sevilen parçalarını seslendirerek izleyenlere müzik ziyafeti sundu. Kaya'nın parçalarına izleyenler de eşlik ederek keyifli bir Ramazan gecesi geçirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.