Hava Durumu

Görüntülenmemek için trafiği birbirine katan Tolga Sarıtaş'tan açıklama!

Sevgilisiyle görüntülenmemek için trafik kurallarını ihlal ettiği ve aracından basın mensuplarına sahne para attığı iddia edilen oyuncu Tolga Sarıtaş, konu hakkında sessizliğini bozdu.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Görüntülenmemek için trafiği birbirine katan Tolga Sarıtaş'tan açıklama!

Tolga Sarıtaş, önceki gece sevgilisi ile Levent'teki bir mekanda eğlendi. Gece boyu samimi şekilde dans eden ikili, kapıda onları bekleyen muhabirleri görünce mekanın arka kapısından çıktı.

Sevgilisiyle yan yana görüntülenmek istemeyen Sarıtaş, arabasının camından basın mensuplarına sahte 100 eurolar atarak trafik kurallarını hiçe sayıp kırmızı ışıkta geçtiği iddia edildi. Basında çıkan haberlere ilk açıklama Sarıtaş'ın kayıtlı olduğu ajanstan geldi.

"KONU AKLA MANTIĞA SIĞMAYACAK HALE GETİRİLMİŞTİR"

Ajanstan yapılan açıklama şunlar söylendi: "Sanatçımız Tolga Sarıtaş'la ilgili dünden bu yana basında ve sosyal medyada yer alan gerçek dışı haberlerle ilgili açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur; Gece bulunduğu bir mekandan evine dönüşünde magazin muhabirlerince takip edilmesi ve ısrarla görüntü alınmaya çalışılması haber yapılmış ancak, sonrasında konu akla mantığa sığmayacak gerçek dışı bilgilerle ilgi çekici hale getirilmeye çalışılmıştır. Sanatçımızın mekandan çıkıp, magazin muhabirlerince takip edilişi dışındaki tüm bilgiler gerçek dışıdır. Sanatçımızın mesleğine ve kişiliğine zarar veren gerçek dışı bilgilerin dikkate alınmamasını ve bu tür haberleri yapanların gerçekleri çarpıtan haberlerden kaçınılmasını rica ederiz."

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Sarıtaş ise ajanstan yapılan açıklamayı "Magazincilik önemli bir meslek. Çalışan, emek veren herkese saygım sonsuz. Muhabir arkadaşlardan bilenler bilir. Fakat akla mantığa sığmayacak gerçek dışı bilgilerle haber değeri oluşturmaya çalışmak gereksiz. Belirtmek isterim" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.