Hava Durumu

Göster gücünü Timsah!

TFF tarafından üç puanı silinen Bursaspor bugün saat 16.30'da ligin güçlü ekibi Ümraniyespor'u konuk edecek. BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek maçta Yeşil Beyazlılar mutlak üç puanı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2019 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2019 09:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göster gücünü Timsah!

Bu sezon sahasında puan kaybetmeyen Yeşil Beyazlılar zirveden kopmama adına çok kritik bir mücadeleye çıkacak.

TFF SİLDİĞİ PUANI RESMİLEŞTİRDİ

Bursaspor bugün kritik bir maça çıkacak. Hafta içinde daha önce aldığı üç puan silme cezası resmiyet kazanan ve puanı 12'den 9'a inen Yeşil Beyazlılar sahasında milli maç arasına lider giren Ümraniyespor'u konuk edecek. Bursaspor'un zirve yarışından kopmaması adına hayati önem taşıyan maçta Yeşil Beyazlılar mutlak galibiyeti hedefliyor. Bursaspor'un en büyük itici gücü ise tribündeki taraftarı olacak.

KAZANIRSA SERİ 4 MAÇA ÇIKACAK

Saat 16.30'da başlayacak maç BeIN Sports Max1'den ekranlara gelecek. Sonucu ligin üst sıralarını yakından ilgilendiren maçı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Milli maç arasında oyuncularını zorlu mücade- leye hazırlamaya çalışan Yalçın Koşukavak futbolcularından üç puanı almalarını istedi. Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmayı da kazanarak evindeki ga- libiyet serisini 4'üncü maça çıkaracak.

DÖRDÜNCÜ RANDEVU

Bursaspor'la Ümraniyespor tarihlerinde dördüncü maçı oynayacak. İki takım bugüne kadar birbirlerine Ziraat Türkiye Kupası ve hazırlık maçında rakip oldu. Bursaspor rakibiyle ilk kez bir lig mücadelesinde puan savaşı verecek. Geride kalan üç maçı kazanan Bursaspor olmuştu.

5. SINAVI

Hafta içinde düzenlediği basın toplantısında Ümraniyespor'u yakından tanıdığını ve geçmişte ciddi bir rekabet içinde olduğunu açıklayan Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak İstanbul temsilcisinin karşısına bugün beşinci kez rakip olarak çıkacak. Daha önce çalıştırdığı takımlarla Ümraneyispor'la dört sınav veren Koşukavak bu maçlardan ikişer galibiyet ve yenilgi elde etmişti.

YASİN KOL'LA İLK MAÇ

Bursaspor'la Ümraniyespor arasındaki kritik maçı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Yeşil Beyazlı takım Kol yönetiminde ilk maçına çıkacak. Ümraniyespor Yasin Kol'un düdük çaldığı toplam 3 deplasman maçında 2 galibiyet bir de beraberlik çıkardı.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Bursaspor'da Ümraniyespor karşısında kadroda önemli eksikler bulunuyor. Takımla birlikte çalışmalarına rağmen teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın riske etmeyeceğini açıkladığı Burak Kapacak ve Recep Aydın bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Bu ikiliye Burak Altıparmak ve Cüneyt Köz'ün de eklenmesiyle Bursaspor karşılaşmada dört önemli futbolcusundan faydalanamayacak.

GÖZLER TRİBÜNDE

Bursaspor'un Ümraniyespor karşısında vereceği üç puan mücadelesinde gözler Yeşil Beyazlı taraftarların üzerinde olacak. Bu sezon 15 bin dolayında bir tribün topluluğu önünde oynayan Bursaspor, bugünkü maçta taraftar sayısında artış bekliyor. Hafta içinde daha önce silinen üç puanı resmen kayda geçilen Yeşil Beyazlılar'da taraftarın futbolculara vereceği destek itici güç oluşturacak.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor'la Ümraniyespor arasında oynanacak kritik maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek. İki takım arasında saat 16.30'da başlayacak maçın öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla karşılaşmanın heyecanı izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.