Hava Durumu

Gözler Ali Ay'ın yapacağı açıklamada

Bursaspor'da kulübe ait iki araziyi başkan Ali Ay'ın alacaklarına mahsuben devralmasının yankıları sürüyor. Büyük tepki toplayan bu durum hakkında yönetim kurulu bugün devir işleminin gerekçeleri hakkında bir basın açıklaması yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 08:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 08:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözler Ali Ay'ın yapacağı açıklamada

Bursaspor'da krize dönüşen başkan Ali Ay'ın kulübe ait iki taşınmazı alacaklarına karşın devralmasının yankıları sürer-ken, gözler bugün yapılacak açıklamaya çevrildi. Kulüpten yapılan bilgilendirmede gündemdeki konularla ilgili bugün saat 16.00'da Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde basın toplantısı yapılacağı duyuruldu. Bu açıklamanın hazırlığı kapsamında yöneticiler dün sabah erken saatlerden itibaren başkan Ali Ay'ın fabrikasında ve tesislerde toplantı üzerine toplantı yaptı.

Başkan Ali Ay'ın alacaklarına karşın devrini yaptığı iki taşınmaz hakkında ara-larında Bursaspor eski başkanlarından Levent Kızıl'ın da yer aldığı Yeşil Beyazlı camianın önemli isimleri tepkilerini dile getirdi. 224 Bursa ve Bursaspor Gönüllüleri Derneği de 6 avukatın imzasıyla yayınladığı bildiride taşınmazların başkan Ali Ay'ın alacaklarına mahsuben kulüp kasasına yeni bir nakit akışı sağlanmaksızın yapılan satışın kulüp menfaatlerine aykırı olduğunu ileri sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.