Hava Durumu

Gözler derbide

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren derbi maçında Fenerbahçe ile Galatasaray bugün saat 19.00'da Ülker Stadyumu'nda karşılaşacak. Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak bu önemli mücadeleyi Bülent Yıldırım yönetecek.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2018 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2018 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözler derbide

KAYBEDEN YANDI!

Süper Lig'in 26. haftasında bugün oynanacak derbi karşılaşması nefesleri kesecek. Şampiyonluk yolunda iddialı olan iki ekip Fenerbahçe ve Galatasaray, bugün kozlarını Ülker Stadyumu'nda paylaşacak. Sahadan mağlubiyetle ayrılan takımın şampiyonluk yolunda yara alacağı mücadele saat 19.00'da başlayacak ve Bein Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Tüm Türkiye'nin beklediği maçta Bülent Yıldırım düdük çalacak.

TOPLAM 387. RANDEVU

İki takım arasında rekabette geride 386 maç tarihin tozlu sayfalarında yerini aldı. Bu maçlarda Sarı Kırmızılılar, 123 kez sahadan galip ayrılırken, Sarı Lacivertliler ise 146 kez rakibini mağlup etti. 117 müsabakada da rakipler birbirlerine üstünlük sağlayamadı ve takımlar sahadan 1 puanla ayrıldı. Geride kalan maçlarda Galatasaray 482 kez topu ağlara göndermeyi başarırken, Fenerbahçe ise 532 kez fileleri havalandırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.