Hava Durumu

Gözler suskun golcüde

Süper Lig'e fırtına gibi giriş yapan Diafra Sakho son haftalarda suskunluğa büründü. Şu ana kadar 2 resmi golü bulunan tecrübeli futbolcu VAR engeline takıldıktan sonra ağları havalandıramadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2018 07:52
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2018 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözler suskun golcüde

TOZU DUMANA KATTI

Bursaspor'un sezon başında kadrosuna kattığı Diafra Sakho Süper Lig'e adım atmasıyla birlikte ortalığı tozu dumana katmıştı. İlk olarak Beşiktaş ile oynanan maçta sahne alan tecrübeli golcü, topla buluştuğu ilk anda ağları havalandırırken dikkatleri üzerine çekmişti. Hemen sonrasında Çaykur Rizespor'la deplasmanda oynanılan maçta bir gol atan, attığı şık gol ise VAR kararıyla iptal edilen, Senegalli forvet oyuncusu Diafro Sakho sonrasında ligde suskunluğa büründü.

VAR ONA YARAMADI

Bu süreçte Sakho'nun Başakşehir ve Ankaragücü maçlarında attığı goller de VAR engeline takıldı. Senegalli golcü sakatlığı nedeniyle Aytemiz Alanyaspor maçında forma giymezken, geçen hafta Trabzon'da 90 dakika boyunca golle buluşamadı. Ligdeki son resmi golünü 5'inci haftada kaydeden tecrübeli futbolcu yeniden başlangıçtaki performansını yakalamak istiyor. Kasımpaşa mücadelesine ekstra antrenmanlarla hazırlanan Sakho Samet Aybaba'nın maçta en büyük kozu olacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.