Hava Durumu

Göztepe, Bursa'da futbol okulu açtı

İzmir takımları Altınordu ve Buca'nın ardından Göztepe de Bursa'da futbol okulu açtı. Geçtiğimiz gün Hüdavendigar Kent Parkı'nda gerçekleştirilen Bursa Göztepe Altyapı Futbol okulları açılışına çocuklar ve aileleri katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2019 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2019 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Göztepe, Bursa'da futbol okulu açtı

Bursa Göztepe futbol okulunun kurucusu Serkan Kilci'nin daveti üzerine İzmir'den Göztepe Bornova Futbol Akademisi de açılışta yer aldı. Çocukların marşlar ve şarkılarla coştuğu açılışta, İzmir'den gelen antrenörler de hazır bulundu. Göztepe'nin 94. Kuruluş yıldönümüne denk gelen etkinlikte, Göztepe Uludağ Üniforce topluluğu da yaktıkları meşalelerle renkli görüntüler oluşturdu. Akademide antrenörler Gökhan Lafçıoğlu ve Gökmen Altındağ eğitim verecekken çalışmalar cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilecek.

Minikler'den Babalar Günü Zaferi

Göztepe Futbol okulu ayrıca Babalar günü dolayısı ile anlamlı bir etkinliğin altına imza attı. Hüdavendigar Kent Parkı tesislerinde ailelerinde katıldığı etkinlike önce Babalar ve Oğulları karşılaştı. Ardından hep birlikte kahvaltı edildi. Çocukların 4-3 kazandığı karşılaşmada oldukça renkli görüntüler yaşandı. Maçın ardından antrenörlerden Gökmen Altıngül, "Bu anlamlı günde çocuklarımızla, babalarımızı karşı karşıya getirdik. Bizler için oldukça eğlenceli bir gün oldu. Biz burada çocuklarımızın sadece iyi bir futbolcu değil, iyi bir birey olmaları içinde çalışıyoruz" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.