Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözyaşlarına boğuldu! "Kime ne yaptık ?"

Kars'ın Arpaçay ilçesinde Ergül ailesine komşuları tarafından hayvanlarına yedirmek için verilen 40 ton ot, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce ateşe verildi. Gülpaşa Ergül (75), Kime ne yaptık, kimseye zararımız yoktu. Neden otlarımızı yaktılar diye gözyaşı döktü.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2018 15:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2018 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gözyaşlarına boğuldu! "Kime ne yaptık ?"

Kars Arpaçay ilçesine bağlı Koçköy köyünde Ergül ailesi uyurken, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, 40 ton ot yığınını ateşe verdi. Bir süre sonra uyanıp yangını fark eden aile, itfaiye ekiplerine haber verdi. Arpaçay itfaiyesinin aracı arızalı olması nedeniyle köye, Kars Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaklaşık 2,5 saatte olay yerine ulaşan ekipler, yangının eve, ağaçlara ve diğer malzemelere sıçramaması için önlem aldı.

Oğlu ve ailesiyle birlikte yaşayan Gülpaşa Ergül, gözyaşlarını tutamadı. Oğlu Bilgin Ergülün hastanede tedavi gördüğünü, gelini ve torunlarıyla birlikte zor geçindiklerini söyleyen Gülpaşa Ergül, gözyaşlarını içinde, "Kime ne yaptık ? Kimseye zararımız yoktu. Neden otlarımızı yaktılar. Bizim suçumuz, günahımız ne? Düşmanımız olduğunu bilseydik, sabaha kadar kapıda bekçilik yapardık. Ne bilelim ki böyle olacak. Gece saatlerinde oldu yangın, pencereden baktık ki; alev çıkıyor. Otların hepsini komşular getirmişti" dedi.

Koçköy jandarma ekipleri, köye gelerek inceleme yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.