Hava Durumu

Gücümüzü göstereceğiz

Paul Le Guen, "Fenerbahçe önemli bir takım. Bizi zor bir görev bekliyor. Ancak şampiyonluğun adaylarından biri olmasak da bu takımlara sıkıntı çıkaracak bir takımız. Yine bunu yapacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 08:03
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2017 08:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gücümüzü göstereceğiz

Cuma akşamı oynanacak maç öncesi sakat oyuncuların yanı sıra rakibin de yükselen formuna değinen Fransız çalıştırıcı, yılmayacaklarını söyledi

ÖNEMLİ BİR MAÇ
Süper Lig'in 15. haftasında cuma günü sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Bur-saspor'da teknik direktör Paul Le Guen önemli açıkla- malarda bulundu.
Dün yapılan antrenman öncesi basının sorularını yanıtlayan Le Guen, "Çok önemli bir maç bizim için. Çok fazla şey ifade ediyor. Fenerbahçe de son dönemde büyük çıkış yakalayan bir takım. Bizi zor bir görev bekliyor cuma günü için burası kesin. Bir yandan da sakat oyuncularının dönüşü var. Muhtemelen şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olacaklar. Ancak biz de önemli bir kadroyuz. Özellikli bir takımız. Belki şampiyonluğun adaylarından biri olmasak da şampiyonluk adayı takımlara sıkıntı çıkaracak, sorun çıkarabilecek bir takımız. Cuma günü de bunu ortaya koymak istiyoruz" diye konuştu.
TRİBÜNLER DOLACAK
Bursaspor taraftarının atak futbolunu sevdiğini ve bu yüzden takımına bunu empoze etmeye çalıştığını belirten Le Guen, taraftarın da stadı doldaracağını düşündüğünü açıkladı. Fransız çalıştırıcı, "Eminim taraftarlarımız geleceklerdir ve stadı neredeyse tamamen dolduracaklardır. Bize ihtiyacımız olan atmosferi sağlayarak daha fazla odaklanmamızı sağlayacaklardır. Gerçekten çok önemli ve çok büyük bir karşılaşma. Ben Bursa'ya geldiğimden beri atak bir futbol oynatmaya çalıştım. Takımıma bunu empoze etmeye çalıştım. Bana da bu şekilde oynanmasının sevildiği söylenmişti zaten. Fenerbahçe gibi takımlara karşı oynayacağınız zaman iyi düşünmelisiniz. Bir şansınızın olmasını istiyorsanız o gün en iyi şekliniz ile sahaya çıkmak zorundasınız" şeklinde konuştu.
Tolga Öztaş

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.