Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülbahçe varım dedi

Süper Amatör play-off grubu 2. hafta maçında Gülbahçespor, Demirtaş-spor'u Emre Topçu'nun 41. dakika- da attığı golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 08:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 08:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülbahçe varım dedi

HABER I Samet ZİNCİROĞULLARI I

İLK DEVREDE GOL GELDİ

Süper Amatör play-off maçları tüm heyecanıyla devam ederken dün oynanan karşılaşmada Gülbahçespor, ilk 2'ye girme adına çok önemli bir galibiyete imza attı attı ve adeta Bölgesel Amatör Lig yarışında ben de varım dedi. Atıcılar-3 Sahası'nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Gülbahçe ekibi üst üste pozisyonlar buldu. Dakikalar 41'i gösterdiğinde ise Kırmızı Beyazlılar Emre Topçu'nun attığı şık golle 1-0'lık üstünlük yakaladı. Mücadelenin ilk yarısında takımlar soyunma odasına bu skorla gitti.

AVANTAJI YAKALADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Demirtaşspor beraberlik için ataklar geliştirdi. Oğuzhan ve Doğukan ile pozisyonlar yakalayan Demirtaş ekibi, topu bir türlü filelerle buluşturamadı ve Gülbahçespor karşılaşmadan 1-0'lık skorla 3 puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından 5 haftalık Bölgesel Amatör Lig yarışının 2 haftası geride kalırken Gülbahçespor puanını 4'e çıkardı ve 2. sıraya yükseldi. İlk maçını galibiyetle kapatan Demirtaşspor ise aldığı bu mağlubiyetle 3 puanda kaldı ve 3.sıraya geriledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.