Hava Durumu

Gülbahçespor BAL'da kaldı!

Yeşil Beyazlılar Demirtaş'ta oynanan Bölgesel Amatör Lig baraj maçında İnegöl temsilcisi Doğugücü'nü geriden gelerek mağlup etti ve ligde kalmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2019 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2019 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülbahçespor BAL'da kaldı!

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 8. Grup'ta 35 puanla 6. sırada tamamlayan ve BAL baraj maçında dün Süper Amatör Küme play-off'u ikinci sırada tamamlayan Doğugücüspor ile karşılaşan Gülbahçespor rakibini 2-1 yenerek ligde kalmayı başardı. Demirtaş Şehit Ömer Halisdemir Stadı'nda oynanan maça çok iyi başlayan İnegöl temsilcisi henüz 12. dakikada Alparslan'ın attığı golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda oyunun kontrolünü tamamen elinde tutan Doğugücüspor girdiği pozisyonları değerlendiremeyince soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle girdi.

İkinci yarıda Gülbahçespor beraberlik golünü bulmak için bütün riskleri aldı ve rakip yarı alanda daha çok yer aldı. Yeşil Beyazlılar bu baskısı sonucunda 57. dakikada Tarıkcan'ın golüyle 1-1'lik eşitliği yakaladı. Gülbahçespor ardından ise 66'da Alparslan'ın kendi kalesine attığı golle maçta 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümlerde iki takım da oldukça ciddi fırsatlar yakaladı ancak bu pozisyonları gole çevirmeyi başaramadı ve mücadele 2-1 Gülbahçespor'un üstünlüğü ile sona erdi. n TOLGA ÖZTAŞ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.