Hava Durumu

Gülben Ergen'e '6 kocalı Hürmüz gibi' deyince...

Beyaz Show'a katılan Mahsun Kırmızıgül, 'Vezir Parmağı' filminde birlikte rol aldığı Gülben Ergen hakkında, "Önce kocası geldi. 3 gün sonra eski kocası geldi. 6 kocalı Hürmüz gibi" yorumunu yaptı

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2017 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2017 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülben Ergen'e '6 kocalı Hürmüz gibi' deyince...

Dün akşam ekranlara gelen Beyaz Show'un konukları arasında 23 Ocak'ta vizyona giren 'Vezir Parmağı' filminin oyuncuları Gülben Ergen ve Mahsun Kırmızıgül vardı.

Beyaz Show'da soruları yanıtlayan Mahsun Kırmızıgül, 'Vezir Parmağı' filminin çekimler sırasında Erhan Çelik'ten boşanma kararı alan Gülben Ergen ile ilgili ilginç bir itirafta bulundu.

"NEDEN GÜLBEN ERGEN?"

Geçtiğimiz gün vizyona giren filmin yönetmeni ve oyuncusu Kırmızıgül, 'Neden Gülben Ergen?" sorusuna, "Çünkü o bir star. Bütün kimliklerini bırakıp bir oyuncu olarak katıldı. Çok büyük desteği vardı" yanıtını verdi.

"6 KOCALI HÜRMÜZ GİBİ"

Çekimler sırasında eşi Erhan Çelik'ten boşanma kararı alan Gülben Ergen'in özel hayatı da gündeme geldi. "Bu hanımefendiyle özel bir derdimiz vardı" diyen Mahsun Kırmızıgül, "Önce kocası geldi, ağırladık. Baş tacı ettik. O gitti, 3 gün sonra eski kocası geldi. Onu da baş tacı ettik, ağırladık. Ardından da çocukları geldi. 6 kocalı Hürmüz gibi. Çocuklar gerçek altın kalpli, çok iyi yetiştirmiş" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.