Hava Durumu

Gülber Ergen ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Gülben Ergen erkek arkadaşı Erhan Çelik hakkında ilk kez konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2014 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2014 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülber Ergen ilişkisi hakkında ilk kez konuştu

Televizyoncu Erhan Çelik'le evlilik planları yapan Gülben Ergen, Alem'in 22. yıl sayısı için röportaj verdi. Çarpıcı açıklamalarda bulunan Gülben Ergen, Erhan Çelik ile olan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulundu.

İşte Ergen'in Ayça Barut Tanman'la röportajından satır başları:

"YAŞAMAYI SEVİYORUM"

* Yaşamayı seviyorum ve bu yoğunluğu talep eden, seçen, göğüsleyen de benim, şikayetçi olmak gibi bir lüksüm ya da seçeneğim yok. Memnunum birçok şeyle meşgul olmaktan ve neredeyse hepsinin yaşama, kendime, aileme, sevdiklerime ve sevenlerime faydalı meşguliyetler olmasından. Kaldı ki yaşamın bana sunduğu olağanüstü şeylerin karşısında ne yapsam yetmezmiş gibi geliyor bana. Boşluk ve tembellik hiç bana göre değil.

"DAHA İYİSİNİN PEŞİNDEYİM"
 
* İltifata, pof poflanmaya hiç aç değilim. Daha iyisinin peşindeyim. Televizyon izleyicisi, özellikle gündüz kuşağı izleyicisi fazlaca gelişti, değişti, seçimleri ve alternatifleri çoğaldı. Ben de bu arada boş durmadım. Fazla izlemedim ama fazla okudum. Televizyon için değil, kendime saygım için gelişmeye çalıştım.
 
* Oyunculuk içimdeki yeni bir beni benimle yüzleştiren, benliğimi zenginleştiren, renklerimi çoğaltan şahane yönüm... Şarkıcılık, anlatamadıklarımı, hatta yaşayamadıklarımı, bir çift ses teline sığdırmak, bir odada mikrofonla baş başa kalıp, aşkı, ayrılığı, sesimle anlatmak... Sunuculuk en radikal, en gerçek, en ben... Ne bir senaryo var, ne bir şarkı sözü… Benim sözüm, benim yaşam felsefem, öğrenmek istediklerim, bilinmesini istediklerim...
 
"YAŞAMIM GERÇEKTEN BİR DİZİ"

 
* Yaşamım gerçekten bir dizi. Evimiz çok komik bizim yaa... Okuldan gelen, yüzmeye giden, çizgi film izlemek isteyen, ödev yapmaktan kaytaran, hapşıran, diş doktorundan tırsan, aşkı sorgulamaya başlayan, anaokuluna giden, ilkokula giden, üç minik adam ve çılgın bir anne... Her günümüz macera bizim. Geçen hafta bu eğitim dönemini 22. anaokulumuzu Antalya’da açarak kapattık. Gaziantep ve Soma okullarımızın inşaatlarını başlattık. Eylül’de 24 . anaokulumuzu açmış olacağız. 0-6 yaş arası çocuklarına verdiğim hizmet benim için artık bir sosyal sorumluluk projesi olmanın dışında, bir yaşama biçimi, bir şükür biçimi...
 
"ERHAN'LA MUTLUYUM"
 
* (Özel hayatınızda heyecanlı gelişmeler var. Bu konu hakkında neler söylemek istersiniz?)
 
Onca yazılan türlü türlü yorumlara rağmen hiç bir şey söylemedim, söylemek yerine yaşamayı tercih ediyorum. İyiyim, mutluyum, güveniyorum.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.