Hava Durumu

Güldür yüzümüzü!

Yeşil Beyazlılar bugün saat 13.30'da Timsah Arena'da Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak. Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak maçta hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2018 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2018 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güldür yüzümüzü!

SON 3 PUAN KONYA'DA

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Bursaspor bugün evinde Evkur Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Saat 13.30'da başlayacak olan mücadeleyi Ankara bölgesi Süper Lig hakemlerinden Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ile Mustafa Sönmez yapacak olurken, mücadelede Yaşar Kemal Uğurlu da 4. hakem olarak görev alacak. Ligde en son 14. haftada Atiker Konyaspor'u mağlup eden ve ardından oynadığı 7 maçta 3 puanı bir arada göremeyen Bursaspor bu zamana kadar hakem Palabıyık'ın yönettiği iç sahadaki 7 maçının 6'sını kazanırken sadece birini kaybetti.

LE GUEN'İN SON ŞANSI

Bursaspor ile Malatyaspor son haftalarda savunmada dilediği başarıyı gösteremedi. Son 7 maçtır kazanamayan ve kalesini gole kapatamayan Timsah, bu süreç içerisinde 12 gol yedi. Gol yollarında da sıkıntı çeken Yeşil Beyazlılar bu kötü süreç içerisindeki 4 maçta gol sevinci dahi yaşayamadı. Konuk ekip ise son 2 maçta kalesinde 4 gol görürken, bundan önceki 7 karşılaşmasında yine 4 gol yemişti. Her iki takım da Akhisarspor'un ardından ligin en az kaleye şut çeken ekipleri konumunda yer alıyor. Bursaspor'da ayrıca Malatyaspor karşısında alınacak kötü bir sonuçta Paul Le Guen ile yolların ayrılması bekleniyor.

Düdük Palabıyık'ta

Bugün saat 13.30'da Timsah Arena'da başlayacak olan Bursaspor-Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında Ankara bölgesi Süper Lig hakemi Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Mustafa Sönmez yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Yaşar Kemal Uğurlu olacak.

Jires ve Shehu kart sınırında

Timsah'ta sakatlığı devam eden Moussa Sow, Kubilay Kanatsızkuş, Emre Taşdemir ve Sercan Yıldırım bu maçta forma giyemeyecek. Hafta boyunca takımla çalışan Pablo Martin Batalla ise 3 maçın ardından ilk 11'deki yerine geri dönecek. Bursaspor'da ayrıca sarı kart sınırında bulunan Jires Kembo ile Abdullahi Shehu ise bu maçta kart görmeleri halinde haftaya oynanacak olan Galatasaray mücadelesinde forma giyemeyecek. Konuk ekipte ise Issam Chebake ve Arturo Mina cezaları nedeniyle oynayamayacak.

Heyecan AS TV'de

Bursaspor'la Evkur Yeni Malatyaspor arasındaki kritik maçın tüm detayları AS TV farkıyla ekranlara gelecek.Timsah Arena'dan maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı yayınlarla önemli maçın nabzı izleyenlere aktarılacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.