Hava Durumu

Gülen'in masörü eşinden boşanıyor!

Türkiye'de darbe girişiminde bulunan silahlı terör örgütünün elebaşı Fetullah Gülen'in masörü olan, psikolog ve refleksoloji uzmanı Esad B., 1 çocuk annesi meslektaşı ve eşi Leyla B.'den boşanmak için dava açtı. İzmir 14'üncü Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında hakim, Leyla B.'ye 4 bin lira tedbir nafakası bağladı. Leyla B. eşini Best Model yarışması eski güzeli ile birlikte olmakla suçladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2017 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2017 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülen'in masörü eşinden boşanıyor!

Geçen yıl 15 Temmuz'da düzenlenen darbe girişiminin elebaşı, terör örgütü lideri Fetullah Gülen'e 10 yıl boyunca masaj yapıp, fizyoterapi uygulayan ve itirafçı olan Esad B., meslektaşı olan eşi Leyla B.'den boşanmak için avukatı aracılığıyla İzmir 14'üncü Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Evlilik birliğinin temelden sarsıldığını ve fikir anlaşmazlığı olduğunu belirten Esad B. dilekçesinde, şöyle dedi:

"Eşim ile meslektaşız. İş ve evlilik hayatımız bugüne kadar sorunsuz devam etti. Ülkenin bulunduğu ekonomik kriz beni de etkiledi. Türkiye genelinde 40'a yakın işyerim vardı. Ekonomik kriz yüzünden iflas ettim ve hacizlere maruz kaldım. Mallarıma haciz uygulandı. Eşim evlilik birliğinde olması gereken 'iyi günde, kötü günde bir arada olmak' prensiplerine aykırı davrandı. Bana destek olacağına iş hayatından elini eteğini çekti. Çalışabilecek durumda olmasına rağmen evde oturmayı, keyif sürmeyi tercih etti. Bununla da yetinmeyip, bir eş olarak yaşamamaya başladı. Önce yatağımızı ayırdı, sonrada kadınlık görevini yerine getirmemeye başladı. Maddi açıdan zor durumda olduğumu bildiği için benimle kavga etmeye başlayıp, en sonunda da beni evden kovdu. Önüme bir tas yemek bile koymadı. Evlilik birliğinin yıkılması beni çok üzdü. Aramızda daha sonra da fikir anlaşmazlığı doğdu. Önce anlaşmalı boşanmak için karar aldık."

"İŞ ORTAĞIM OLUR"

Eşinin kendisini, iş ortağı olan Best Model yarışması eski güzeli ile birlikte yaşamakla suçladığını ve boşanma davasını da bu yüzden açtığını öne sürdüğünü, sosyal medya üzerinden de karalama kampanyasına giriştiğini iddia eden Esad B., şöyle dedi:

"Bu bayanla yeni bir iş kurup, gece gündüz demeden çalışmamın tek amacı, borçlarımı ödeyip çok sevdiğim oğluma iyi bir gelecek hazırlamaktır. 2016 yılı Ağustos ayından beri eşimle ayrı yaşıyorum. İş ortağım olan bayan ile aynı evde yaşadığım iddiaları doğru değildir. Eşimi aldatmıyorum. Hiçbir zaman eşimi üzecek hal ve davranış içinde olmadım. Aylık gelirim 5 bin liradır. Tek amacım bir an önce borçlarımı ödemek. Beni kötü günümde yalnız bırakan eşimden boşanmak istiyorum."

"BOŞANMAK İSTEMİYORUM"

Avukatları aracılığıyla, mahkemeye yanıt dilekçesi veren Leyla B. eşinin kendisine haksız ithamlarda bulunduğunu belirtti. Leyla B., dilekçede şöyle dedi:

"Evlilik birliğinin bu duruma gelmesinde tamamen ve ağır kusurlu olan eşimdir. Kendisi İstanbul'da çalışacağını belirtip evi terk etti. Sunduğumuz fotoğraflardaki kadın ile birlikte karı koca hayatı yaşamaktadır. Bu durumu iş ve dost çevresinde saklama gereği dahi duymadan, boşandığını, bu bayanın eşi olduğunu söylemekten çekinmemektedir. Birlikte iş gezileri ve tatillere çıkmakta ve bu ortamlarda bu kişiyi eşi olarak tanıtmaktadır. İş ortağım dediği bu kadınla birlikte İstanbul'da aynı evde yaşamaktadır. Yaptığı iş gereği aylık geliri 40 ile 50 bin lira civarındadır. İzmir ve İstanbul'da işyerleri çok sayıda çalışan personeli, özel şoförlü makam araçları, lüks rezidanslarda konut ve işyerleri bulunmaktadır. Kendisi lüks bir yaşam içinde yaşıyor. Ben ise 18 yaşındaki oğlumla birlikte kirada oturmaktayım. Davacı eşimin ağır kusurları bulunmaktadır. Davanın reddine karar verilsin."

Leyla B., dava bitene kadar da 5 bin lira tedbir nafakası bağlanmasını istedi.

4 BİN LİRA NAFAKA BAĞLANDI

İzmir 14'üncü Aile Mahkemesi'ndeki davanın ilk duruşmasına Esad B. ile tarafların avukatları katıldı. Esad B.'nin avukatı dava dilekçelerinde belirtikleri doğrultusunda boşanma kararı verilmesini istedi. Esad B. de, "Avukatımın beyanlarına katılıyorum. Boşanmak istiyorum. Özel psikolog olarak çalışıyorum. Kendime ait işyerim var. Daha öncesinde özel sigorta şirketlerinde psikolojik danışmanlık hizmeti sunduğumuzdan yurdun çeşitli yerlerinde yaklaşık 34 şubem vardı. Ancak sigorta şirketleriyle anlaşmazlığa düştüğümüzden iflas ettim. Şu anda sadece İstanbul'da tek işyerim var. Aylık gelirim 5 bin TL'yi geçmiyor. İşyerimi ev ve ofis olarak kullanıyorum. Davalı için 1500 lira nafaka ödeyebilirim" dedi.

Leyla B.'nin avukatı ise, Esat B.'nin İstanbul'da çalışacağını belirterek evi terk ettiğini ifade ederken,ÿbaşka bir kadınla karı- koca hayatı yaşamaya başladığını söyledi. Avukat, "Bu durumu çevresinden de gizleme gereği duymamıştır. Geçimsizlikte müvekkilime yüklenebilecek bir kusur yoktur. Bu sebeple davanın reddine karar verilmesini istiyoruz. Müvekkilim yararına aylık 5 bin lira tedbir nafakasına hükmedilsin. Davacı eşin birlikte yaşadığı Belçika güzeli bayan ile samimi bir şekilde çekilmiş sarmaş dolaş fotoğraflarını da delil olarak sunuyoruz" diye konuştu.

Hakim Şenay Cengiz, taraflara tanıklarını bildirmeleri ve delilerini sunmaları için süre verilmesine, dava tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Leyla B.'ye aylık 4 bin lira tedbir nafakası bağlanmasına karar verip, duruşmayı erteledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.