Hava Durumu

Gülümseyen Sözler Bursa’dan destek bekliyor

Büyükşehir Belediye Bandosu sanatçıları Murat Aydın ve Umut Ahmet Beceren, ‘Gülümseyen Sözler’ adlı eserle, ‘TRT Altın Anten Pop Müzik Beste Yarışması’nda birincilik için destek bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.06.2014 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 19.06.2014 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gülümseyen Sözler Bursa’dan destek bekliyor

Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu sanatçılarından Murat Aydın ve Umut Ahmet Beceren, ‘Gülümseyen Sözler’ adlı eserle, TRT Altın Anten Pop Müzik Beste Yarışması’nda ilk 10 eser arasına girerek finale kaldı.

TRT tarafından Türkiye çapında amatör ve profesyonel müzisyenlere yönelik olarak düzenlenen ‘TRT Altın Anten Pop Müzik Beste Yarışması’nın geçmişi çok eskiye dayanıyor. Bursa Büyükşehir Belediye Bandosu Şef yardımcıları Murat Aydın’ın sözlerini yazdığı, Umut Ahmet Beceren’in bestelediği ‘Gülümseyen Sözler’ adlı eser, TRT’nin 50. kuruluş yılı nedeniyle düzenlenen ‘TRT Altın Anten Pop Müzik Beste Yarışması’nda ilk 10 eser arasına girerek finale kaldı. Eser, seçici jüri kurulunda Metin Özülkü, Olcayto Ahmet Tuğsuz, Selim Serezli, Kamil Özler, Ümran Sönmezer, Ferman Akgül, Figen Çakmak ve Garo Mafyan gibi önemli isimlerin olduğu bir elemede 190 eser arasından finale kalan ilk 10 beste arasına girmeyi başardı.

21 Haziran Cumartesi akşamı TRT Müzik Kanalı’nda yayınlanacak final yarışmasında Umut Ahmet Beceren ‘Gülümseyen Sözler’ adlı eseri canlı olarak seslendirecek. Sanatçılar Murat Aydın ve Umut Ahmet Beceren, yüzde 50 jüri, yüzde 50 de sms oylarıyla belirlenecek olan birincilik ödülü için Bursa’nın desteğini bekliyor.
Yarışma, Türk müzik sektörüne birçok isim kazandırması ve Metin Özülkü, Özdemir Erdoğan gibi önemli müzisyenlerin birinciliği göğüslediği bir yarışma olması bakımından önem taşıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.