Hava Durumu

Güneş: Kadromuzu korumalıyız

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, “Büyük Bursaspor’un olması için herkese büyük iş düşüyor. Mevcut oyuncuları tutmak, yeni oyuncular almak gerekiyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2015 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2015 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güneş: Kadromuzu korumalıyız
SORUNLARI AŞMALIYIZ

Yeşil Beyazlı kulübün teknik direktörü Şenol Güneş, imza töreninde yaptığı konuşmada Bursaspor’un geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Bursa’nın Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olduğunu vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “Heykeltıraş heykelini yaptığı zaman soruyorlar; Bunu nasıl yaptın? O da diyor ki; ‘Ben bir şey yapmadım. O taş zaten vardı, fazlalıklarını attım’ Bu şehirde her şey var. Önemli olan onları düzenlemek, birlikte olmak. Birlikte düşünüp hareket etmek” dedi. 

SABIRLA İŞİMİZE SARILDIK

Kulübün maddi sorunlarının olduğunu ifade eden Güneş, “Sağ olsun oyuncularımız da bu duruma hiç aldırmadan bu kulübü taşımaya çalıştılar. Sabırla işlerine sarıldılar. Hiçbir zaman ekonomik değerleri ön plana çıkarmadılar, takımı sahiplendiler. Büyük Bursaspor’un olması için herkese büyük iş düşüyor. O pastadan keyifle yiyebilmek için büyük yatırımlar gerekiyor. Mevcut olan oyuncuları tutmak gerekiyor, yeni oyuncular almak gerekiyor” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.