Hava Durumu

Güneş takipte

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, önce Vakıfköy sonra da Minareliçavuş’ta temaslarda bulundu. akademi takımları ve Yeşil Bursa hakkında bilgi alan Güneş, yetkililerden rapor hazırlamalarını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2015 07:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2015 07:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güneş takipte
BEŞİKTAŞ MAÇINI İZLEDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş dün günün büyük bir bölümünü Yeşil Beyazlı kulübün altyapı takımlarına ayırdı. İdari Menajer Adil Cençkiler ve yardımcı antrenör Mehmet Kulaksızoğlu’yla birlikte önce Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’ne giden Güneş, sonrasında Yeşil Bursa’yı mercek altına aldı. Şenol Güneş Vakıfköy Tesisleri’nde Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Turan’la Bursaspor U14 Takımı’nın Beşiktaş’la oynadığı maçı da izledi.

KAMPTAKİ OYUNCULARI SORDU

Vakıfköy’de Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Mesut Ünal ve altyapı antrenörleriyle bir araya gelen Şenol Güneş’in çalışmalar hakkında bilgi aldığı belirtildi. Güneş’in akademi takımı antrenörlerine genç oyuncuların durumlarını sorduğu, özellikle kampa götürülen futbolcular üzerinde durduğu belirtildi. Deneyimli teknik adamın malzeme sıkıntısı yaşanıp yaşanmadığı konusunda da bilgi aldığı ifade edildi. Altyapı antrenörleri hazırlayacakları raporları ve antrenman programlarını bir dosya halinde Güneş’e sunacak. 

YEŞİL BURSA’DAN RAPOR İSTEDİ

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nin ardından bu kez Minareliçavuş’un yolunu tuttu. Güneş, burada da Yeşil Bursa’nın Erzincan Refahiye ile yaptığı maçı izledi. Şenol Güneş maçın devre arasında Yeşil Bursalı yöneticilerle bir toplantı yaptı. Deneyimli teknik adamın oyuncuların form durumu hakkında bilgi aldığı belirtilirken, yöneticilerden önümüzdeki yılın planlaması konusunda bir rapor hazırlamalarını istediği kaydedildi.
Ozan DEMİR'in haberi...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.