Hava Durumu

Güneş'ten tartışmalı kadro!

Bursaspor'dan sadece Muhammed Şengezer'i çağıran Şenol Güneş, Aytaç ve Ertuğrul'un üstünü çizdi. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'a yıllar sonra milli takım kapılarını açarken, Emre Taşdemir kararı ise anlaşılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2019 07:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2019 07:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güneş'ten tartışmalı kadro!

A Milli Futbol Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı. 30 Haziran 2004'te ayrıldıktan sonra 2. kez göreve gelen Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni dönemde açıkladığı 28 kişilik kadro tartışma yarattı. Ay Yıldızlı takıma Bursaspor'dan sadece Muhammed Şengezer'i çağırıldı. Genç file bekçisi ilk kez A Milli Takım'a davet edilirken, Timsah'tan kaptan Ertuğrul Ersoy ve Aytaç Kara ise Şenol Güneş tarafından tercih edilmedi. Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca Emre Belözoğlu ve Burak Yılmaz'a yıllar sonra milli kapıları açarken, Emre Taşdemir kararı ise büyük bir şok etkisi yarattı.

YARIN TOPLANACAKLAR

Şenol Güneş tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor; Mert Günok (Başakşehir), Muhammed Şengezer (Bursaspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Sinan Bolat (Antwerp), Gökhan Gönül (Beşiktaş), Zeki Çelik (Lille), Çağlar Söyüncü (L.City), Kaan Ayhan (Düsseldorf), Merih Demiral (Sassuolo), Ozan Kabak (Stuttgart), H.Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Emre Taşdemir (Galatasaray), Deniz Türüç (Kayserispor), Efecan Karaca (A.Alanyaspor), Yusuf Yazıcı (Trabzonspor), Dorukhan Toköz, Oğuzhan Özyakup, Güven Yalçın (Beşiktaş), Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (C.Vigo), Yunus Mallı (Wolfsburg), Emre Kılınç (Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Burak Yılmaz (Beşiktaş), Cenk Tosun (Everton). A Milli Takım, 17 Mart Pazar günü saat 18.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.