Hava Durumu

Güneybudaklar'da asırlardır süren köy hayrı geleneği bir kez daha canlandırıldı

Osmangazi'ye bağlı dağ mahallelerinden Güneybudaklar'da asırlardır süren köy hayrı geleneği, yüzlerce kişinin katılımıyla bir kez daha canlandırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2018 12:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2018 12:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Güneybudaklar'da asırlardır süren köy hayrı geleneği bir kez daha canlandırıldı

Geniş katılımın gerçekleştiği etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, "Önceleri PKK-FETÖ ve benzeri pek çok maşalarıyla bunu yapmaya çalıştılar. Allah'a şükür ki milletimizin büyük gayretiyle bunu başaramadılar. Şimdi bizzat üzerimize geliyorlar. Artık milletimiz ayakta durmak, huzur ve sükûnu hâkim kılmak ve bölgeye ve dünyaya adaleti götürmek istiyor" dedi. Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner de "Herhangi bir hizmet anında tabii ki burada olacağız. Bizlerin her zaman halkımızın, Güneybudaklar'ın yanında olacağımızı bir kez daha beyan etmek istiyorum" diye konuştu.

ÖZTÜRK: GÖREVE HAZIRIM

Güneybudaklar'a hizmet etmenin gurur verici olduğunu belirten Muhtar Ali Öztürk de Büyükşehir ve Osmangazi Belediyesi'ne teşekkür etti. Hak yolunda, halk için her türlü görevi üstlenmeye hazır olduğunu belirten Öztürk, "Allah'ın izniyle halkımız eğer desteklerse bir dahaki seçimde ufak tefek işlerimiz kaldı. Tamamlamak adına yine adaylığımız devam edecek. Biliyorsunuz başka bir göreve de talip oldum. Olursa o görevimi de layıkıyla yerine getireceğim. Olmazsa yine muhtarlık adaylığımız devam ediyor. Anneme, babama, eşime, çocuklarıma, azalarıma ve köylülerime destekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. Yemek ikramı yapılan programın sonunda gerçekleştirilen açık artırma etkinliğinde köyün ihtiyaçları için gelir elde edildi. Tarihi Bursa Mehter Takımı da performansıyla ayakta alkışlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.