Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Günlerdir aranıyordu! Sümenye bulundu

Tokat'ın Almus İlçesi'nde yaşayan ve yalnız olduğu sırada komşu köyde oturan 28 yaşındaki S.A. tarafından kaçırılan 15 yaşındaki kız çocuğundan iyi haber...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2017 17:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Günlerdir aranıyordu!  Sümenye bulundu

Almus'a bağlı Kolköy'de yaşayan çiftçi Rıza-Kezban Aktaş çiftinin 6 çocuğunun en küçüğü Sümenye Aktaş, 7 gün önce ortadan kayboldu.

Yaylaya çıkan Rıza ve Kezban Aktaş çifti, köylerindeki evlerine bıraktıkları kızlarını ertesi gün döndüklerinde bulamadı. Çift durumu jandarma ekiplerine bildirdi. Genç kızı bulmak için arama yapılırken, aileye gelen telefon ile Sümenye'yi, komşu Yuvaköy'den 28 yaşındaki S.A.'nın evlenmek amacı ile kaçırdığı ortaya çıktı.

Aileyi arayan S.A. kendilerini aramaktan vazgeçerek, şikayetlerini geri almalarını istedi.Bu ihbar üzerine harekete geçen jandarma ekipleri S.A.'yı bulmak için çalışma yaptı. İlk çalışmalarda S.A.'ya ulaşılamadı

OTOMOBİLDE YAKALANDI

Jandarma ekipleri yapılan çalışmalar sonrasında S.A. ve Sümenye'nin Almus ilçesindeki Tufantepe bölgesinde olduğunu tespit etti. Yer tespitinin ardından harekete geçen jandarma ekipleri S.A. ile 15 yaşındaki kız çocuğunun bir otomobilde olduğunu belirledi. Zanlı ile Aktaş, ifadeleri alınmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü. Sümenye'nin ifadesinde kendi isteğiyle S.A. ile gittiğini söylediği öğrenildi.

Kızlarının bulunduğunu haber alan ailesi de İlçe Jandarma Komutanlığı'na gitti. S.A. jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

ANNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Anne Kezban Aktaş, kızını kaçıran kişinin köye usta olarak gelen yakın köydeki S.A. olduğunu söyleyerek "Annesi ile konuştum. '18 yaşını doldurana kadar o kızı meydana çıkartmayacağım kimseye göstermeyeceğim, yaşının dolmasını bekleyeceğim' diyormuş. Bu Allah'tan reva mı? 15 yaşındaki çocuk 28 yaşındaki adamla nasıl oluyor" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.