Hava Durumu

Günün en güzel haberi Bursa'dan! Kadın sürücülerin kavgası...

Bursa’da iki kadın sürücünün trafikte yol verme kavgası, 20 yoksul çocuğun tepeden tırnağa giydirilmesini sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Günün en güzel haberi Bursa'dan! Kadın sürücülerin kavgası...
Sürücüler Ayten A. ile Güler Ö. arasında geçen mayıs ayında merkez Osmangazi İlçesi Çekirge Mahallesi’nde dar sokakta yol verme yüzünden çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Çevredekiler kavgayı güçlükle ayırırken, iki kadın birbirinden şikayetçi oldu. 

Polis merkezinde ifadelerinin ardından taraflar ’darp’ suçundan savcılığa sevk edildi. Evrakları inceleyen Cumhuriyet Savcısı, yaşananları ’uzlaşmaya tabi’ olaylar kapsamında değerlendirerek, dosyayı Bursa Adliyesi’nde Adli Sicil Şube Müdürü olarak görev yaparken Cumhuriyet Başsavcısı’nın istediği üzerine ’Uzlaşmacı’ olarak ek görev alan Figen Kaynar’a gönderdi.

ŞİKAYETİNDEN KOŞULLU OLARAK VAZGEÇTİ

Kaynar önce telefonla Güler Ö. ile konuştu. Ev kadını Güler Ö., "Ben uzlaşmaya hazırım" dedi. Bunun üzerine Figen Kaynar, Ayten A.’yı aradı. ticaretle uğraşan Ayten A.’nın, "Ben uzlaşmak istemiyorum. Suçlu o, ceza almasını istiyorum" demesi üzerine Figen Kaynar, kararlı olan Ayten A.’yı bu kez yüz yüze konuşmak için adliyeye çağırdı. Bir süre sonra adliyeye gelen Ayten A. ile Uzlaşmacı Figen Kaynar konuşmaya başladı. Kaynar’ın, "Ramazan ayındayız. Bu tür kırgınlıklar hoş değil. Bayrama az kaldı. Kalpleri kırmayalım. Gelin barışın" teklifine Ayten A., bu kez koşullu ’evet’ dedi. 

'FAKİR ÇOCUKLAR İÇİN GİYSİ ALSIN'

Kendisinin fakir ve dar gelirli ailelere özellikle çocuklara yardım yapmaktan büyük keyif aldığını, söyleyen Ayten A., "Ramazan Bayramında, kimsesiz ve dar gelirli ailelerin çocuklarına giyecek dağıtacağım. Yalnız, 7- 12 yaş arasındaki çocuklar için elimde kıyafet yok. Güler Ö., 20 çocuğa dağıtmam koşulu ile kıyafet alıp verirse, şikayetimden vazgeçer, affederim" dedi. Bu öneriyi kabul eden Güler Ö. ve olay anında otomobilinde bulunan 3 arkadaşı aralarında topladıkları 3 bin 900 lira ile 20 çocuğa eşofman takımı, yelek ve çeşitli kıyafetler alarak, bunları çuval içinde Bursa Adliyesi’ne getirip, Figen Kaynar’a teslim etti. Kaynar da bu giysileri kimsesiz ve yoksul çocuklara,Ramazan Bayramı’nda dağıtması için Ayten A.’ya verdi. Ayten A. da şikayetinden vazgeçtiğine ilişkin imza atınca dava dosyası açılmadan uzlaşma ile sonuçlandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.