Hava Durumu

Günün en iğrenç haberi!

İstanbul'da zihinsel engelli G.Y. adlı kadına tecavüz ettiği öne sürülen E.O., Tekirdağ'da yakalandı. Olay sırasında üzerinde olan sarı kazağından yola çıkılarak yakalanan E.O.'nun ifadesinde, "Uyuşturucu kullanmıştım, hatırlamıyorum" dediği öne sürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Günün en iğrenç haberi!

Şişli Abide-i Hürriyet Parkı'nda 20 Ocak 2109 günü sabah saatlerinde 37 yaşındaki G.Y adlı kadın yarı çıplak şekilde bulundu. Zihinsel engelli olduğu belirtilen kadına tecavüz edildiği iddiaları üzerine Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlatırken, G.Y adlı kadın Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü.

Polis, park ve çevresindeki 300 saatlik güvenlik kamera görüntüleri inceledi. Şüphelinin sarı kazak giyen bir kişi olduğu tespit edildi. Görüntülerden yola çıkan polis ekipleri, şüphelinin Emniyette uyuşturucu ve kasten yaralamadan kaydı olan E.O. olduğunu belirledi.

25 yaşındaki şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatıldı. Şüphelinin olayın ardından Tekirdağ, Çerkezköy'e gittiği tespit edildi.

Gasp Büro ekipleri düzenlediği operasyonda E.O'yu gözaltına aldı. Emniyette sorguya alınan E.O., "Uyuşturucu kullandım. Hiçbir şey hatırlamıyorum. Ne yaptığımın farkında değilim. Ben gözümü Küçükçekmece'de açtım" ifadelerini kullandı. Şüpheli sorgusunun ardından savcılığa sevk edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.