Hava Durumu

Gupse Özay sonunda itiraf etti!

‘Görümce’ filminin çekimlerini tamamlayan Gupse Özay, "Dizilerden uzak duruyorum. Haftanın altı günü çalışmak bana göre değil. Para kazanamazsam, dizi yazmaya başlayacağım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2016 06:51
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2016 06:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gupse Özay sonunda itiraf etti!
Gupse Özay, 2 Aralık’ta beyazperdede seyirciyle buluşacak olan ‘Görümce’ filmi için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Yeni bir ekiple çalıştığını belirten oyuncu, “Buğra Gülsoy ve Eda Ece dünya tatlısı insanlar. Çekimlerde çok eğlendik” dedi.

Dramaya göz kırpan Özay, "Hayranı olduğum birkaç yönetmen var. 35’imden sonra biraz dertleneyim. Yavaş yavaş o tarafa geçeceğim. Komediyi rahat yapıyorum ama dramda zorlanacağım biraz" şeklinde konuştu.

Yeni sinema filmi için hikaye yazmaya başladığını anlatan oyuncu, dizilerden uzak durduğunu ifade etti. Özay, şöyle devam etti: “Haftanın altı günü çalışmak bana göre değil. Sinema yolunda ilerleyeceğim. Oradan para kazanamazsam, hop dizi 
yazmaya başlayacağım.”

Oyuncu, sevgilisi Barış Arduç’la ilgili sorulara ise esprili bir şekilde, "Altı gün çalışanlardan biri de Barış. O çalışıyor, ben de rahat rahat geziyorum" yanıtını verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.