Hava Durumu

Gürsel Tekin'den Bursa'da önemli açıklamalar

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, “Bizim bir kısım arkadaşların şöyle kaygısı var, vay bu dokunulmazlık kalkarsa bizimkiler de cezaevine düşerse diye, hiçbir babayiğit CHP’nin kılına dokunamaz, bir tane CHP’liye dokunurlarsa 12 milyon CHP’li ayağa kalkar. Nesine dokunacaksın kardeşim hırsızlık mı, yolsuzluk mu yapmış, bakanlar kurulunda kumpas kurup devleti mi soymuş” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsel Tekin'den Bursa'da önemli açıklamalar
Bir dizi ziyaret için Bursa’ya gelen CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP Bursa İl Başkanlığında partililerle buluştu. Burada konuşma yapan Tekin, “Sayın genel başkanımıza gelen raporların yüzde 1’i ve yüzde 2’si bile doğruysa doğrusu insanlığımızdan utanmamız gerektiğine inanıyorum. İçişleri Bakanı, Milli Eğitim Bakanı ve Diyanet İşleri Başkanı, eğer çocuklarınıza saygınız varsa aile ve eşinize saygınız varsa bırakın Türkiye’yi sabah kalktığınızda çocuklarınızın gözünün içine baktığınızda Karaman ve Karaman benzeri olayların içinizde vicdanınızda hissedeceksiniz. Bu soruşturmayı 81 ilin tamamında yapmak zorundasınız. Umut ederim ki bu soruşturmalar devam ediyor” dedi.

Her gün istisnasız devletin televizyonlarının işgal orduları gibi işgal edildiğini ifade eden Tekin, “Bu toplantıda TRT yok neden yok, TRT ben vergi ödemiyor muyum sana TRT müdürü ödediğim her vergi haram, zıkkım ve zehir olsun. Sen 78 milyon vatandaşın vergisiyle yayın yapan bir devlet kanalı olarak niçin gelmezsin, ben aynı zamanda mal sahibiyim, bize sıra gelmiyor ama bunun hesabını bir gün ağır ödeyeceksiniz. Dış politikada çok ciddi sorunlar var, özellikle örgütümüzün bilmesi gereken olağanüstü sıkıntıdayız. Cumhuriyet tarihinin hiçbir döneminde böyle bir manzarayla karşı karşıya kalmış değiliz. IŞİD terör örgütü leblebi atar gibi kendi coğrafyamıza bomba atarken bu IŞİD terör örgütüyle mücadele etmek için hava sahamızı kullanamıyoruz. İncirlik hava sahasında 16 ülkenin uçakları uçarken benim ülkemin uçakları kalkamıyor" ifadelerini kullandı.

"BİR TANE CHP’LİYE DOKUNULURSA 12 MİLYON CHP’Lİ AYAĞA KALKAR"

Gürsel Tekin açıklamasına şöyle devam etti:

"2011 yılında bu manzara vardı. 2011 yılında bir siyasi parti milletvekili ile PKK’lıların kucaklaşması aynı manzaraydı. Sayın Cumhurbaşkanı fırtınalar kopartıyor o zaman başbakandı. Terör yasası var gereğini yapın sizi engelleyecek hiç bir şey yok. Yaptılar mı, hayır, şimdi gerekçeleri ne, 1 milletvekili terör örgütüne silah taşımış bizim yasamız açık terörle mücadele yasası yapın gereğini Selahattin Demirtaş çıktı meydan okudu, size varsa dedi gereğini hemen yapın, yok. Neden bunları tartıştırıyorlar. Kamuoyunun algısını bir yerlere çekmenin meşguliyeti içindeler. Bizim bir kısım arkadaşların da şöyle kaygısı var, vay bu dokunulmazlık kalkarsa bizimkiler de cezaevine düşerse diye. Hiçbir babayiğit CHP’nin kılına dokunamaz, bir tane CHP’liye dokunursa 12 milyon CHP’li ayağa kalkar. Nesine dokunacaksın kardeşim hırsızlık mı, yolsuzluk mu ve bakanlar kurulunda kumpas kurup devleti mi soymuş” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.