Hava Durumu

Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı Şehitler Abidesi'ni inletti

Bursa'nın Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı, Çanakkale Şehitler Abidesi'nde gösteri sundu.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2017 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2017 19:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu Ayyıldız Mehteran Takımı Şehitler Abidesi'ni inletti

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıldönümü dolayısıyla Gürsu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen "Şehrin Tam Kalbinde Tam Vaktinde" faaliyetleri kapsamında, Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı'nın Çanakkale'de sunduğu gösterisi coşku dolu anlar yaşattı.

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ülkemizin bağımsızlığını kazanması yolunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi, saygı ve minnetle anıyoruz. Toplumsal bütünlüğümüzün korunmasında harç vazifesi gören tüm değerlerimize sahip çıkarak, değerlerimizin korunması ve geleceğe taşınmasında hepimize önemli görevler düşmekte. Biz de belediye olarakAyyıldız Mehteran Takımı'mızla, Bursa ve ülkemiz çapında faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Çanakkale'de zafer kazanılmasında hissedilen üstün irade ve güçten feyz alarak, ülkemizin aydınlık yarınları için birlik olmaya devam edeceğiz" dedi.

Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 102. yılı anma programında, Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi "Türk Yıldızları" ve Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığı'na ait askeri bando ile birlikte gösteri sunan Ayyıldız Mehteran Takımı, izleyenlere coşku dolu anlar yaşattı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.