Hava Durumu

Gürsu Belediyespor 'elmas' buldu!

Normal süresi ve uzatma dakikalarının 1-1 eşitlikle geçildiği Baraj maçında Gürsu Belediyespor, sezon başında Kapalı Çarşı esnaflarının desteğiyle 3’üncü Lig hedefi oluşturan Elmasbahçeler’i penaltılarla yenerek Bölgesel Amatör Lig’e çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 06:58
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 06:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu Belediyespor 'elmas' buldu!
Bursa futbolunu yakından ilgilendiren Baraj Etabı’nda heyecan sona erdi. Zaferspor’un yaptığı sürprizin ardından Gürsu Belediyespor da Elmasbahçeler’i pe-naltılarla geçerek adını Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yazdırdı. Sezon başında Kapalı Çarşı esnafından aldığı desteklerle iddialı bir kadro kuran Elmasbahçeler ise Süper Amatör Lig’e düştü. Merinos Stadı’nda oynanan ve yaklaşık bin 500 taraftarın tribünde yer aldığı maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci devreye etkili başlayan Elmasbahçeler 72’nci dakikada Hakkı Çalışkaner’in frikik golüyle öne geçti. Gürsu Belediye ise, 88’de Ömer’in ortasına ters vuruş yaparak kendi kalesine gönderen Emir Akay’la eşitliği yakaladı ve normal süre 1-1 sona erdi.

KALECİLER YILDIZLAŞTI

Müsabakanın uzatma bölümlerinde her iki takımın da kontrollü oyunu devam etti. Oyuncuların sık sık sakatlık yaşadığı uzatma bölümlerinde de gol sesi çıkmayınca karşılaşmada seri penaltı atışlarına geçildi. Bu bölümde Gürsu Belediye adına beyaz noktaya gelen Kaan, Gökhan, Ömer ve Melih kaleci Güney’i geçmeyi başarırken Oğuzhan başarısız oldu. Elmasbahçeler’de ise Hakkı, Sinan ve İsmail başarılı oldu. Arif ve Cenk ise takımlarını Bölgesel Amatör Lig’de tutacak golleri kaydedemedi. Gürsu Belediye, kalecisi Gökhan’ın yıldızlaştığı müsabakada penaltı atışlarını 4-3’lük üstünlükle tamamlayarak toplamda 5-4’lük skorla BAL’a yükselen taraf oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.