Hava Durumu

Gürsu'da görkemli açılış

Gürsu Bursasporlular Derneği'nin kendi imkanlarıyla yaptırdığı lokalin açılışı önceki akşam yapılan törenle gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2018 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2018 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu'da görkemli açılış

Organizasyona Dernek Başkanı Erkan Yürümez ile yönetim kurulunun yanı sıra CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Bursaspor Başkanı Ali Ay, yönetim kurulu üyeleri İlyas Kocaefe, Görkem Akbaş, efsane futbolculardan Mesut Şen ile genç futbolcular Yusuf Erdoğan, Furkan Soyalp ve Gürsu halkı katıldı.

Törende konuşan Dernek Başkanı Erkan Yürümez, "Öncelikle bu açılışa gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Bizim bu dernek lokalini yapma sebebimiz Bursaspor, Bursa ve Gürsu gençlerine birlik beraberlik sevgisi aşılamak. Derneğimiz Avrupa Birliği projeleri üretiyor. Biz de Bursasporumuz için burada projeler üretilsin istiyoruz" dedi.

Çok daha mutlu olacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, Gürsu Bursasporlular Derneği Lokali'nin açılışında gelecekten umutla bahsetti. Ali Ay, "Gürsu derneğimiz tarafından yapılan bu lokalin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekten çok şık bir mekan olmuş. Çok duygulandım. Buradaki birlik ve beraberliğin tüm şehre yansımasını temenni ederim. Dernek lokalimizi yapan arkadaşlarımız bana geldiler ve "Açılışa gelirmisiniz?" diye sordular. Ben de memnuniyetle geleceğimizi aktardım. Ayrıca bir teşekkür etmek istiyorum. Çünkü hiç kimseden maddi menfaat beklemeden yapılan bir lokal oldu. Yani bu Bursaspor ailesinin biraz daha büyümesi demek. Bizi desteklemeye devam etsinler. İnşallah Bursasporumuz da iyi günleri görecek ve hep beraber çok daha mutlu olacağız" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.