Hava Durumu

Gürsu'da iftar çoşkusu

Ramazan ayının her akşamını farklı bir ilçede geçirip, vatandaşlarla iftar sofralarında buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gürsu’da da orucunu binlerce kişiyle birlikte açtı. Dostluk ve kardeşlik havasında geçen iftar yemeğinde konuşan Başkan Altepe, programa alınan yatırımlarla birlikte Gürsu’nun Bursa’nın doğusunun en güzel kenti haline geleceğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürsu'da iftar çoşkusu
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, ilçelerde halkla buluşma toplantıları haline gelen iftar organizasyonları kapsamında Gürsu’da vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe meydanında düzenlenen organizasyona, Başkan Altepe’nin yanı sıra AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ve Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ile Gürsu ve çevresinden binlerce kişi de katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Başkan Altepe, kendilerine her seçim döneminde büyük destek veren Gürsu için Büyükşehir Belediyesi’nin tüm imkanlarını kullandıklarını ifade etti. Gürsu için yapacak çok işlerinin bulunduğunu, ilçenin Bursa’nın yıldızı haline gelmesi için faaliyetleri artırarak sürdürdüklerini vurgulayan Başkan Altepe, “İstiyoruz ki Gürsu, her alanda çağdaş bir merkez olsun. Tarımı, ticareti, turizmi ve sanayisiyle örnek bir ilçe hedefimiz” dedi.

Gürsu’yu bir bütün olarak kalkındırmak için gerekli tüm yatırımları programa aldıklarını, alt yapı ve dere temizliklerinin tamamlandığını, tarihi ve kültürel mirasa sahip çıkıldığını, çevre yatırımlarının yapıldığını ve ilçenin her köşede spor tesisleriyle buluşturulduğunu ifade eden Başkan Altepe, bu uğurda yüzlerce milyon TL harcadıklarını belirtti. Gürsu için yapılanları yeterli görmediklerini, ilçenin Bursa’nın parlayan yıldızı olması için ek yatırımları bir bir hizmete alacaklarını vurgulayan Başkan Altepe, “Gürsu halimizi de canlandırıyoruz. İnşallah burada, sebze ve meyvecilikle uğraşan dostlarımız eskiye nazaran daha çok kazanacak. Ürünlerimiz en güzel şekilde değerlendirilecek ve dünya pazarlarında hak ettikleri karşılığı bulacak. Bizler bu konuda gayret sarf ediyoruz çünkü Gürsu buna layık” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılan ve bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun ise, sadece Türkiye coğrafyasının değil İslam coğrafyasının da Türk Milleti’nden büyük beklentilerinin olduğunu kaydetti. AK Parti olarak ‘ümmet’ mantalitesiyle çalıştıklarını hatırlatan Karaburun, “İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde her yere huzur ve barışı götüreceğiz” şeklinde konuştu.
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık da, düzenlenen iftar yemeği nedeniyle Başkan Altepe’ye teşekkür etti
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.