Hava Durumu

Gursu'da pet şişe kafesleri oluşturuldu

Gürsu Belediyesi, çevre dostu projeleri uygulamaya devam ediyor. 10 adet pet şişe toplama kafesi, ilçenin en işlek noktalarına yerleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2018 14:20
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2018 14:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gursu'da pet şişe kafesleri oluşturuldu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından himaye edilen "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Gürsu'da pet şişe toplama kafesleri oluşturuldu. Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Gürsu'nun doğasını ve çevre sağlığını korumak amacıyla birçok projeyi hayata geçirdik. Doğal kaynakların korunması ve kaynakları daha verimli kullanmak, israfı önlemek ve atık miktarını azaltmak, atıkları geri kazanmak ve yarınlara temiz bir dünya bırakmak için çalışıyoruz. Hemşehrilerimizden duyarlılıkla uygulamamıza destek vermelerini bekliyoruz" dedi.

"Dönüşüm Seninle Başlar" sloganıyla, Gürsu Belediyesi'nin Çevko ve Burkasan'la yaptığı protokolle hayata geçirilen proje kapsamında, 10 adet pet şişe toplama kafesi, ilçenin en işlek noktalarına yerleştirildi. Gürsu Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, geri dönüştürülebilir atıklar, kağıt, karton ve plastiklerin toplanması için de konteynerler oluşturulacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.