Hava Durumu

Gürültü yapan komşusunun villasını satın aldı

Lionel Messi, evinin yanındaki komşularının gürültüsünden bıkınca arazilerini satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2013 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2013 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gürültü yapan komşusunun villasını satın aldı

Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Lionel Messi, komşusunun çılgın partileri nedeniyle yaşadığı rahatsızlığı 'duygusal' bir şekilde çözdü. Kent merkezine 20 km mesafede 900 metrekarelik bir villada yaşayan Messi, partilerdeki aşırı ses ve havai fişikler nedeniyle oğlu Thiago'nun uyuyamadığını fark etti.

RAHATSIZ OLDUĞU KOMŞUSUNUN ARAZİSİNİ ALDI

Lionel Messi, "Ev alma komşu al" deyişinin tersini yaptı. Castelldefels'teki evinde yan komşularından huzuru kalmayan Messi sonunda 1 milyon Euro bastırıp onların arazisini de aldı.

KOMŞUNUN GECE PARTİLERİ BIKTIRINCA

Kredisini ödemekte güçlük çeken komşularının evlerini gece partileri için kiraya vermesiyle gürültüden rahatsız olan Messi önce bir duvar yaptırdı. Ancak evi kiralayan insanların sürekli kendisini görmek istemesinden ve müzik gürültüsünden bıkan futbolcu komşularıyla temasa geçip, "Madem krediyi ödeyemiyorsunuz bana satın" dedi. 1 milyon Euro veren Messi'nin arazisi 10 bin metrekareye ulaştı.

EMLAK KRALI LİONEL MESSİ

Messi, yatırım konusunda ABD'li Emlak Kralı Donald Trump gibi. Arjantinli yıldız futbolcu, 79 taşınmaza sahip. 49'u Arjantin'in başkenti Buenos Aires'te, 21'i Barcelona'da ve 9'u da Avrupa'nın ünlü başkentlerinde olmak üzere büyük ev alan Messi, geçen yıl röportaj verdiği bir Fransız dergisine, "Geleceğimi güvence altına almak için çalışıyorum. Yatırım için taşınmazlar, benim ve ailem için önemli" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.