Hava Durumu

Gurur tablosu

Bursaspor'un altyapı fabrikası Vakıfköy tam anlamıyla meyvesini verdiğini Şagadam ile oynanan hazırlık maçında kanıtladı. Sahaya çıkan tam 11 altyapı patentli Timsah, yaş ortalaması 19,2 olarak kayıtlara geçti.

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Gurur tablosu

Haber ITolga ÖZTAŞI

İLK 11'DE 8 GENÇ TİMSAH

Bursaspor'un önceki gün Türkmenistan temsilcisi Şagadam ile oynadığı hazırlık maçı Yeşil Beyazlı kulübün tarihine geçecek nitelikteydi. Teknik direktör Samet Aybaba'nın sahaya sürdüğü ilk 11'deki 8 futbolcunun Vakıfköy orijinli olması Bursaspor camiasında 'Gurur tablosu' olarak yorumlandı. Karşılaşmaya A Takım'da da düzenli forma giyen Ertuğrul Ersoy'un kaptanlık pazubandıyla çıkması ayrı bir övünç kaynadığı niteliğindeydi. Muhammed Şengezer, Razaman Keskin, Furkan Ömre Ünver, Burak Kapacak, Çağrı Yağız Yasak, Ali Akman ve Gürkan Sefil maça ilk 11'de başlayarak Yeşil Beyazlı formayı terletti.

TOPLAM YAŞ ORTALAMASI 19,2

Maçın ikinci yarısında da yine altyapı patentli, Ataberk Dadakdeniz, Emirhan Aydoğan ve Muhammed Emin Sarıkaya oyuna dahil oldu. Böylelikle oyuncu değişiklikleriyle birlikte 11 altyapı oyuncusu bir maçta Bursaspor'u temsil etti. Bu 11 Yeşil Beyazlı kramponun yaş ortalaması 19,2 olarak kayıtlara geçti. Mücadelede Ali Akman'ın attığı jeneriklik aşırtma gol kalitesinin göstergesiydi. Ülke futboluna genç isimleri kazandırmasıyla tanınan teknik direktör Samet Aybaba'nın bu isimlerin hangilerini Süper Lig'e monte edeceği merakla bekleniyor. Aybaba'nın elinde çok değerli bir oyuncu madeni olduğunu herkes kabul ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.